Rozmycie tła w asanie
Logo Asany
Asana
Organizuj pracę, osiągaj cele
4.3
(9,613)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne i kompleksowe porównania, które pomogą Ci znaleźć najlepsze oprogramowanie. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Recenzje Asany i szczegóły produktu

Przegląd asan
Czym jest Asana?

Asana, jedno z pionierskich narzędzi do zarządzania projektami w chmurze, oferuje swoim użytkownikom cztery widoki — widok listy, oś czasu, kalendarz i tablice — z których wszystkie pomagają zespołom uzyskać zarówno makro, jak i mikro widok wszystkich ruchomych części projektów i zadania. Zapewnia kompleksową mapę drogową trwających projektów od początku do końca, jasno określając zależności, kamienie milowe projektu oraz procesy opinii i zatwierdzania. Dla kierowników projektów zaawansowane możliwości raportowania, które pokazują wskaźniki ukończenia, indywidualne obciążenia pracą i potencjalne opóźnienia, by wymienić tylko kilka, stwarzają możliwości optymalizacji projektu w czasie rzeczywistym, współpracy, lepszego prognozowania i lepszego planowania przyszłych podobnych projektów.

O nas Asana spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Rok założenia 2008
Wielkość spółki Pracownicy 501-1000
Centrala San Francisco, Kalifornia, Stany Zjednoczone
Media społecznościowe
Zarządzany przez:
KM
Khalida Mohameda
Projektowanie stron internetowych UX/UI
Kategorie asan włączone Findstack
Zadawaj pytania na temat asan
Do czego najlepiej nadaje się Asana?
Jak Asana wypada w porównaniu do Smartsheet?
Jakie są zalety i wady Asany?
Szczegóły produktu Asana
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, mobilny Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Szkolenia Dokumenty
Języki Angielski
Asana Zalety i Wady
Zalety
  • Mnóstwo świetnych integracji
  • Łatwe w użyciu i czyste środowisko
  • Wiele narzędzi do śledzenia osi czasu
  • Wbudowane funkcje automatyzacji
  • Różne opcje dostosowywania
wady
  • Brak funkcji budżetowania i fakturowania
  • Ilość funkcji może być przytłaczająca
  • Brak funkcji śledzenia czasu
  • Ilość funkcji może być przytłaczająca
  • Brak funkcji śledzenia czasu
Funkcje asan
Wsparcie metodologii zwinnych
Zarządzanie budżetem
Integracja kalendarza
Portal klienta
Narzędzia współpracy
Konfigurowalne pulpity nawigacyjne
Śledzenie zależności
Zarządzanie dokumentami
Udostępnianie plików
Wykresy Gantta
Integracja z aplikacjami innych firm
Śledzenie problemów
Tablice Kanban
Śledzenie kamieni milowych
Mobile Access
Powiadomienia i alerty
Zarządzanie portfelem
Śledzenie postępów
Planowanie
Szablony projektów
Aktualizacje w czasie rzeczywistym
Raportowanie i analityka
Zarządzanie zasobami
Zarządzanie ryzykiem
Kontrola dostępu oparta na rolach
Zarządzanie sprintami
Zarządzanie zadaniami
Komunikacja zespołowa
Śledzenie czasu
Automatyzacja pracy
Media Asany
asany 0
asany 1
asany 2
asany 3
asany 4
Zrzuty ekranu Asany
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: lipiec 23, 2024
Logo Asany
9,613 Asana Recenzje
4.3 na 5
Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Lipiec 02, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Ashvina R
Ashvin R.
Inżynier ds. projektowania produktu
Share
„Najlepsza aplikacja do rozmów wewnętrznych”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

Task delivery quickly . It is very easy to use

Co Ci się nie podoba w Asanie?

Nothing i like it so much as I am new user on asana i am currently using simple version of it.

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

I am using asana for internal tasks and it helps best

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Lipiec 01, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Ashish PJ
Ashish PJ
Główna strategia i operacje Mea Sektor publiczny
Share
„Asana czyni życie Aasan (słowo w języku hindi oznacza proste)))”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

Ease of use, Scalability, projects, dashboards, ability add multiple tasks in quickly, sub task mgmt, alerts on pending tasks, security features and collaboration

Co Ci się nie podoba w Asanie?

Nothing much as i love the tool. I feel it is a great tool but needs more visualisation and word cloud capabilities and tableau integration and analytics and ML capabilities

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

Efective Collaboration, ownership issues of task owners, sub task assignment, task sharing, to do list, email alerts, multi tasking capabilities and timelines to manage effectively.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Lipiec 01, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Aakash G. awatar
Aakash G.
Zastępca kierownika (operacje serwisowe)
Share
„Najlepsze narzędzie do zarządzania projektami dla organizacji”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

Its the best project management tool for managing tasks and assigning to respective team members without investing much time on communicating with team members from different departments. Loved it!

Co Ci się nie podoba w Asanie?

Nothing is there to dislike about Asana. It is one of the best tools for my project management needs. If they have a desktop app, it will definitely be a game-changer for them

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

Project management, Tasks Management, Dependencies, Priorities, Handling Multiple Projects in one frame, Can add all team members and its integration with multiple apps.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Lipiec 01, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Kaska L
Kasek L.
Główny projekt
Share
„Mój ulubiony system PM”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

Asana is one of my favorite software tools overall. Clean, efficient and easy to use.

Co Ci się nie podoba w Asanie?

It's hard to think, but I would say opportunities to customize projects and tasks within them.

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

We use Asana for Project Management in our company.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Czerwiec 30, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Abhijita S
Abhijit S.
Senior Software Engineer
Share
„Najlepsza platforma do zarządzania pracą”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

UI of Asana is very simple. API integration is nice and friendly. The drag feature is working awesome. Easy integration in forms is also nice. Cennik is quite attractive for organizations.

Co Ci się nie podoba w Asanie?

There is nothing much to dislike. Asana can increase integration support for other services also. While development user role management is quite hard to understand first.

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

Problem is like an organization having a different task to manage and Asana help us to solve that. Asana has a large scope of functionality, that we include in our daily work routine.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Czerwiec 30, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Himani J
Himani J.
Starszy Account Manager w Indiach
Share
„Używam go już dłużej”.
Co najbardziej lubisz w Asanie?

Minimize communication on different channels with project team members

Co Ci się nie podoba w Asanie?

Asana doesn't have the desktop app they should have it

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

Its integration with majority of apps like gmail, slack. It really help me to track things in a better way which is required for any project manager in the digital industry

Średni rynek (51-1000 szt.)
Czerwiec 29, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
PJ
Pragi J.
Prawnik
Share
„Przegląd asan”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

It's user interface is really easy to understand and it helps in managing my work through easy updates.

Co Ci się nie podoba w Asanie?

There is nothing as such that I disliked but a better new user guide would be more helpful

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

Adams helps me in managing my timeline and daily charts through which I am able to manage my daily tasks better than before, get automatic updates and am able to fulfill my tasks with better efficiency

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 29, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SL
Siman L.
Gruchać
Share
„Asana świetnie nadaje się do zarządzania zadaniami i projektami”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

Its very user friendly and simple, not complicated

Co Ci się nie podoba w Asanie?

Its not very dinamic, only task management. Not good for workflows and processes, could improve this

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

helping me organize the team and myself, be more productive

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 28, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
BK
Ben K.
Współzałożyciel i dyrektor generalny
Share
„Używanie Asany od lat”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

Asana for me is an amazing task management system, which at the beginning might seem a bit complex, but I, as a very structured person, love all the different possibilities to manage my tasks however way I need to. Where it becomes very obvious, how powerful the platform is, is when you start using it in combination with automation software like Zapier auto-creating and auto-assigning tasks depending on external triggers.

Co Ci się nie podoba w Asanie?

As said above, initially Asana might not be everybody's cup of tea. It has loads of features, which might be a bit confusing and depending on what you are trying to achieve potentially could be an over-kill. Personally I love them, but for that very same reason, I've been struggling at times to convince other colleagues to use the same task management tool.

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

For me Asana is the central tool I go to to look what I have to do. Apart from that, and where the magic really happens, is to use it across my team to manage our coworking space. Tasks get partially created automatically based on triggers on our website or elsewhere thanks to Zapier. Those are directly assigned to my teammates to take care of urgent tasks in a timely fashion.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 28, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Dominika B
Dominik B.
Kierownik Działu Obsługi Klienta
Share
„Trudne, ale warte wysiłku!”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

If you take the time to learn all the features in Asana, it can solve a multitude of problems and keep a remote team on task with various projects across many differnt departments.

Co Ci się nie podoba w Asanie?

Some of the best features/functions of the system take a lot of time to build and a lot of effort to understand. It's been a challenge for me to learn even using the wiki/faq/kb but once I've mastered creating something it has been a very useful tool.

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

The cross-communication between departments when we are addressing a task that someone from another team needs to do/assist with or a project that requires multiple teams in a remote setting.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 28, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Muhammada Umara D
Muhammad Umar D.
Freelancer
Share
„Niesamowite narzędzie do rozpoczęcia projektu”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

I like the project status in Asana because it tells everybody where the project is. I appreciate the feature of sorting assigned tasks. I also use Trello but Asana is the best for managing your projects.

Co Ci się nie podoba w Asanie?

I don't think it lacks any features but navigating through it is a bit tough for a newbie and a mediocre person. It is really easy for someone to mess it up. I'd love to have it improved in terms of being concise and easy to navigate.

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

My problem is being on time and it solves this problem as no other product does. I am a lot more productive and improved in terms of my performance. Planning has been up to the mark since I started using Asana.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Czerwiec 27, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Ahmeda Farhana P
Ahmed Farhan P.
Inżynier obiektów
Share
„Łatwe, wygodne i pomocne narzędzie do zarządzania projektami”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

User interface is simple and all helpful

Co Ci się nie podoba w Asanie?

Paid user benifits to free user benifits

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

I was learning project management and it helped me set reminders and plan the progress in an easier manner.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 27, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Rommla Sherwina C
Rommela Sherwina C.
Menedżer ds. sukcesu dostaw
Share
„Asana to świetne narzędzie PM, które wymaga unowocześnienia funkcji wizualizacji danych”.
Co najbardziej lubisz w Asanie?

Excellent PM features, customizable, integrable.

Co Ci się nie podoba w Asanie?

Data visualization is not good for a PM tool.

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

Reliable project management integrating all aspects of the business.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 27, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MM
Melissa M.
Starszy analityk SEO
Share
„Łatwa, bezpłatna usługa przepływu pracy”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

What I like best about asana is the ease with which you can duplicate or create recurring tasks, and the freemium version is sufficient for a small team.

Co Ci się nie podoba w Asanie?

No downsides for me really. I havent tried it on a more complex long term project, mostly recurring tasks and weekly tasks.

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

Asana i solving the overwhelm problem for me, As a manager I have to prepare tasks for junior members and organize a lot of small, moving pieces for all our clients. Asana helps me log those small moving pieces quickly and add it to our workflow. It also gives me visibility into everyone else's tasks for the week so i can determine what workload I can reasonably give.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 27, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Diany Marie G
Diana Maria G.
Menadżer konta
Share
„Najlepsza platforma współpracy”
Co najbardziej lubisz w Asanie?

The collaboration Its great using Asana with your team. Its shows your daily tasks. You will never missed any tasks or activity and its real time update

Co Ci się nie podoba w Asanie?

Looking at previous tasks takes time and organizing it.

Jakie problemy rozwiązuje Asana i jakie przynosi Ci to korzyści?

Collaboration makes it easy to collaborate tasks with my colleagues because Asana clearly shows a progress of a task.

Odwiedź witrynę