Zamknij rozmycie tła
Zamknij logo
Close
Usprawnij swój przepływ pracy
4.7
(901)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne, niezależne badania i zweryfikowane opinie użytkowników. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Zamknij recenzje i szczegóły produktu

Zamknij przegląd
Co jest blisko?

Close to kompleksowe oprogramowanie CRM, które pozwala użytkownikom zarządzać relacjami z klientami i potencjalnymi klientami. Platforma oferuje funkcje automatyzacji sprzedaży, które mogą wspierać działania związane z generowaniem leadów i wewnętrznymi procesami sprzedaży. Close ułatwia również komunikację z potencjalnymi klientami i ich pielęgnowanie. Zapewniając użytkownikom scentralizowane narzędzie do generowania potencjalnych klientów, użytkownicy mogą zdefiniować usprawniony proces sprzedaży, który z łatwością zorganizuje Twój zespół i strumienie pracy.

O nas Firma Elastic Inc.
Rok założenia 2013
Wielkość spółki Pracownicy 51-200
Centrala San Francisco, Kalifornia, Stany Zjednoczone
Media społecznościowe
Zamknij kategorie włączone Findstack
Zadawaj pytania dotyczące Zamknij
Do czego najlepiej nadaje się Close?
Jak blisko wypada w porównaniu z aktem!?
Jakie są zalety i sposoby zamknięcia?
Zamknij szczegóły produktu
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, komputer stacjonarny Mac, komputer stacjonarny z systemem Windows, mobilny system Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Trening Dokumenty
Języki Angielski
Blisko Zalety i Wady
Zalety
  • Doskonałe wsparcie zespołu sprzedaży
  • Bezpłatna wersja próbna dostępna dla początkujących
  • Wygodne i łatwe w użyciu śledzenie sprzedaży
  • SMS, wideo, połączenia i inne kanały w tym samym miejscu
  • Pełny przegląd kontekstu każdej transakcji
wady
  • Nie tak dobrze znany jak niektóre alternatywy
  • Mniej integracji niż niektórzy konkurenci
Zamknij funkcje
Dostęp API
Planowanie spotkań
Rejestrowanie połączeń
Narzędzia współpracy
Zarządzanie kontaktami
Zarządzanie opiniami klientów
Segmentacja klientów
Sprzedaż biletów obsługi klienta
Konfigurowalne pulpity nawigacyjne
Import / Eksport danych
Zarządzanie dokumentami
E-mail marketing
ołów zarządzania
Czat na żywo
Automatyzacja marketingu
Mobile Access
Zarządzanie zamówieniami
Katalog produktów
Cytaty/propozycje
Raportowanie i analityka
Kontrola dostępu oparta na rolach
Prognozy sprzedaży
Zarządzanie rurociągiem sprzedaży
Integracja z Mediami Społecznymi
Zarządzanie ankietami
Zarządzanie zadaniami
Zarządzanie terytorium
Integracje z innymi firmami
Uprawnienia użytkownika
Automatyzacja pracy
Zamknij multimedia
Zamknij 0
Zamknij 1
Zamknij 2
Zamknij 3
Zamknij 4
Zamknij 5
Zamknij 6
Zamknij zrzuty ekranu
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: czerwiec 24, 2024
Zamknij logo
901 Close Recenzje
4.7 na 5
Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 20, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
NZ
Nick Z.
Założyciel
Share
"Close CRM"
Co najbardziej lubisz w Close?

Compared to any other CRM I have worked with, Close has been the most user-friendly and easy to organize. When I receive and incoming call, I can jump right to that client's profile and make note of any and everything about that client. The inbox tool is extremely helpful for setting reminders for myself, as well as tagging in coworkers for certain tasks that need assistance with. I use Close CRM every day and have not run into any issues. Because of this, I have not had to reach out to customer support, but am happy that they reach out to me every now and then to see how I like the program as well as if I have run into any issues. Adding new employees and implementing their accounts into the system is quick and easy. Uploading and integrating gmail and other business programs into Close CRM takes seconds and is easy to make necessary adjustments for email signatures, phone numbers, etc.

Co Ci się nie podoba w Close?

The only complaint I have is that when you hit backspace to go back into your smart view list, the quick widget to switch between clients can sometimes disappear.

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

Close helps solve the problem of organizing and maintaining client and sales lead information in one easy to use program.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 19, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MS
Mario S
Założyciel
Share
„Benutzerfreundlich, und ausschlaggebend für mein job”
Co najbardziej lubisz w Close?

In den Leads ist eine Superbenutzerfreundlichkeit. Der Kundendienst wird damit vereinfacht! Häufigkeit der Nutzung ist täglich! EInfache Integration in dem Programm. Die Anzahl der funktionen sind sehr gut. Customer Support einfach zu verstehen. Leichtigkeit der Durchsetzung ist gegeben.

Co Ci się nie podoba w Close?

Die Leads überschneiden sich. damit ruft man immer öfters den gleichen mal an.

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

Alle Unternehmen in einem Programm, gefiltert

Średni rynek (51-1000 szt.)
Grudnia 18, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
KS
Kara S.
Założyciel
Share
„Wszystko w jednym miejscu!”
Co najbardziej lubisz w Close?

I love the organization in Close! It's easy to create new smart views for different lead catagories.

Co Ci się nie podoba w Close?

I wish we were able to call/text international leads!

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

Texts, emails and calls can all be tracked in one place!

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 16, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MZ
Mike Z.
Założyciel
Share
„Współzałożyciel”
Co najbardziej lubisz w Close?

Close is easy to use and tracks everything in detail. It also can create leads seamlessly

Co Ci się nie podoba w Close?

Close is amazing, but I'd love love it to have a sales agent assistant in the future

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

Helping our team stay on track and follow up with leads

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 12, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
PR
Peter R.
Założyciel
Share
„Wreszcie intuicyjny CRM”
Co najbardziej lubisz w Close?

So simple to use and the workflows are a huge timesaver. User interface is by far the best I've ever used.

Co Ci się nie podoba w Close?

I personally would like to add documents or images to client profiles, but there are work arounds with adding links.

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

Keeping track of tons of leads, recoding calls for review and creating tasks for follow up.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 12, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Krisztiana M
Krysztian M.
Dyrektor generalny i współzałożyciel
Share
„Najlepszy CRM dla małych zespołów”
Co najbardziej lubisz w Close?

Easy to use, user-friendly and has everything you need to keep track of clients.

Co Ci się nie podoba w Close?

Nothing really, we wanted to use it for "Call-center" jobs as well, but then we decided not to. Do not know the reason.

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

CRM: Everybody in our team knows the previous notes and calls about the client, so if a problem appears, we are more prepared and can do more professional service.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 11, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
CM
Cameron M.
Założyciel
Share
„CRM pośrednictwa w obrocie nieruchomościami”
Co najbardziej lubisz w Close?

Custom activities make integrations and triggering processes very dynamic. Very easy to use, easy implementation. Customer support is very helpful. This has now become our most frequently used software.

Co Ci się nie podoba w Close?

Reporting features aren't great. Custom activities being limited in count so much without upgrading.

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

Close helped us put many different softwares into one simple use. Specifically in outbound marketing uses.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 11, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AC
Amy C.
Założyciel
Share
„Zamknięcie zmienia życie mojej małej firmy”
Co najbardziej lubisz w Close?

Close has automated all the parts of my marketing that I found absolutely tediuos, and makes it easy to roll down my list and answer the questions my clients are asking.

Co Ci się nie podoba w Close?

Counting my interactions could be better. I have to track how many people answer me, and how many I reach out to manually because the software kind of lumps all of those interactions together.

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

I have a 3 call close for my company. The first step is to reach out to the clients that fill out my form. I used to have to do this manually, typing out each phone number and then texting the same thing over and over. Now, I send a chasing workflow out for all my new leads at once, and then just have to answer the folks that reply. Also the same workflow follows up with every lead until they answer, which is fantastic.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 09, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
EK
Emmanuel K.
Założyciel
Share
„Blisko jest najlepsze, jasne i proste”.
Co najbardziej lubisz w Close?

I love Close because it's the best for anyone in sales! CRM's can be very tricky and when closing deals, sales reps look at it as last in order of importance. Close does a phenomenal job of making it easy to use and operate it's CRM which in turn will help sales associates more effective.

Co Ci się nie podoba w Close?

It's missing a WhatsApp integration but apart from that it's solid/.

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

Having an easy to use CRM.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 07, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SM
Scott M.
Założyciel
Share
„Świetne narzędzie, przyjazne dla kieszeni”
Co najbardziej lubisz w Close?

Close allows me to manage my customer / porspect base quickly and effectively. It's very easy to manage workflow amonst co-workers for our current customers as well as set follow up on Zaletypects. It saves me a lot of time by streamlining my day-to-day.

Co Ci się nie podoba w Close?

The only downside I've encountered is with the phone / dialer integration with JustCall. Sometimes its choppy or delayed.

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

Effectively managing current customers as well as Zaletypects. Close saves me time with their Workflow and Task features. Rather than sorting through accounts or typing them by name, I can move quickly by pulling up tasks or hopping into a workflow. It also allows us to create custom fields specific to our industry that help us to monitor and gain insight on our customer base.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Grudnia 06, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Laurie L
Laurie L.
Starszy Menedżer Społeczności
Share
„CRM, który działa na Twój sposób”
Co najbardziej lubisz w Close?

Our team adopted Close several months ago, and I like it more each day. It is super intuitive, so the learning curve was pretty much a straignt line. I work in a busy environment where every day is different, and I love knowing that Close is babysitting my most important 'Things to Do' list. The ability to receive and follow-up on phone calls as well as email through the system is great. I also love having a full chain of client corresponcence on one side of my screen, and the progress through our system on the other. Reminder messages are super important as well. Thanks!

Co Ci się nie podoba w Close?

The only thing I don't have (and that is VERY possibly because I haven't done a deep enough dive, or because it is the way that my company has modified the system) is more classification of my customers.

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

Keeping track of my clients and all of my interactions with them. I love being able to go back and easily see where I am with information shared or requested.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 05, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
KA
Kyle A.
Założyciel
Share
„Niesamowity CRM w użyciu !!!”
Co najbardziej lubisz w Close?

The accessibilty is phenomenal. I am able to organize my tasks, files, and notes to be able to successfully and effeciently do my work in finance. I can also see this to be very useful in various industries as well, especially remote workers. Would reccommend any company to use CLOSE within their work atmosphere.

Co Ci się nie podoba w Close?

Nothing I dislike about CLOSE. It is a very good CRM.

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

Close solves the problem that I previously had involving organization and allows me to close deals frequently due to the layout effeciency.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 04, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
DB
Danielle B.
Założyciel
Share
„Niezwykła oszczędność czasu + brak potencjalnych klientów „prześlizgujących się przez szczeliny”!”
Co najbardziej lubisz w Close?

I love so many features of Close, hard to get it down to the best ones. If I had to choose it's that it's so easy and intuitive to use and, makes life so much easier and stress-free, knowing the information we need is at our fingertips.

Co Ci się nie podoba w Close?

I don't dislike anything, especially with the recent upgrades that have been put in place for the level of account we have.

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

It solved capturing information, categorizing our leads, and making sure we have what we need all in one place to follow up, follow up, follow up!

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 04, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JJ
Josh J.
Założyciel
Share
"Bardzo wydajny!!!"
Co najbardziej lubisz w Close?

Using Close allows me to keep all of my communitcations with customers and leads extremly organized so that I can work efficinetly as possible. The ease of implementing automated workflows and integrating other softwares creates for a very profecient tool that I use everyday!

Co Ci się nie podoba w Close?

I have yet to run into any downsides to Close. It's fantastic!

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

Close is allowing me to organize and automate my communications so that I can be the most efficient.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 04, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JK
Julian K
Założyciel
Share
„Bardzo dobry, czysty crm z fajnymi funkcjami”
Co najbardziej lubisz w Close?

Easy to handle, the ai summary, the possibility to record calls and the overview.

Co Ci się nie podoba w Close?

Can't think of anything. It has everything a crm needs and it is the best one I ever used. Maybe a better check mechanism if Leads are double.

Jakie problemy rozwiązuje rozwiązanie Close i jakie korzyści z tego możesz uzyskać?

Helps me to see my leads, costumers, follow up. Saves a lot of time if I compare it to an excel sheed or other crms.

Odwiedź witrynę