Rozmycie tła EasyWebinar
Logo EasyWebinar
EasyWebinar
Łatwa w użyciu platforma, dzięki której webinary o wysokiej konwersji stają się rzeczywistością
3.8
(24)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne, niezależne badania i zweryfikowane opinie użytkowników. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Recenzje EasyWebinar i szczegóły produktu

Przegląd EasyWebinara
Czym jest EasyWebinar?

EasyWebinar to oparta na chmurze platforma webinarowa, która obsługuje czaty w czasie rzeczywistym i planowanie wydarzeń, a także transmisje na żywo, konferencje z wieloma kamerami, wdrażanie klientów i zarządzanie lejkiem sprzedaży. Użytkownicy mogą korzystać z modułu webinarów na żywo, aby przesyłać strumieniowo wysokiej jakości filmy bez buforowania i obsługiwać opcje udostępniania ekranu, nagrywanie i spotkania grupowe. Prezenterzy mogą również przesyłać strumieniowo filmy z różnych stref czasowych, co oznacza, że ​​odwiedzający mogą rejestrować się w najbardziej dogodnym czasie w zależności od ich lokalizacji. EasyWebinar łatwo integruje się również z wieloma aplikacjami innych firm, w tym WordPress, MailChimp, YouTube, Aweber, PayPal, Stripe i WIX, żeby wymienić tylko kilka.

O nas EasyWebinar spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Rok założenia 2014
Wielkość spółki Pracownicy 11-50
Centrala Los Angeles, Kalifornia, Stany Zjednoczone
Media społecznościowe
Kategorie EasyWebinar włączone Findstack
Zadawaj pytania dotyczące EasyWebinar
Do czego najlepiej nadaje się EasyWebinar?
Jak EasyWebinar wypada w porównaniu z wirtualnymi wydarzeniami BlueJeans?
Jakie są zalety i wady EasyWebinar?
Szczegóły produktu EasyWebinar
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, mobilny Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Trening Dokumenty
Języki Angielski
EasyWebinar Zalety i Wady
Zalety
  • Możliwość udostępniania ekranu HD
  • Obsługuje integrację z WordPress, MailChimp, GetResponse i inne popularne narzędzia
  • Plan podstawowy obsługuje do 100 uczestników
wady
  • Droższe w porównaniu z innymi opcjami, z pierwszym płatnym poziomem za 79 USD miesięcznie
  • Wymaga pobrania aplikacji, jeśli chcesz dołączyć do webinaru przez telefon komórkowy
Funkcje EasyWebinaru
Analityka i raportowanie
Śledzenie uczestników
Automatyczne zaproszenia e-mailowe
Automatyczne przypomnienia o webinarach
Pokoje Breakout
Funkcjonalność czatu
Możliwość dostosowania marki
Konfigurowalne formularze rejestracyjne
Analiza zaangażowania
Zarządzanie zdarzeniami
Udostępnianie plików
Wideo i dźwięk HD
Podnoszenie ręki
Kontrola hosta
Integracja z CRM
Szablony stron docelowych
Narzędzia do generowania leadów
Odpytywanie na żywo
Mobile Access
Obsługa wielu języków
Webinaria na żądanie
Ankiety po webinarze
Zarządzanie pytaniami i odpowiedziami
Nagrywanie i odtwarzanie
Zarządzanie rejestracją
Udostępnianie ekranu
Integracja z Mediami Społecznymi
Ankiety i opinie
Wirtualne Tła
Narzędzia tablicy
ŁatweWebinar Media
Łatwe seminarium internetowe 0
Łatwe seminarium internetowe 1
Łatwe seminarium internetowe 2
Łatwe seminarium internetowe 3
Łatwe seminarium internetowe 4
Zrzuty ekranu EasyWebinar
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: czerwiec 25, 2024
Logo EasyWebinar
24 EasyWebinar Recenzje
3.8 na 5
Średni rynek (51-1000 szt.)
Mar 14, 2019
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
KD
Katie D.
Ba/Doradca mieszkaniowy
Share
„Kręgosłup biznesu”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

The layout is great, simple and easy to use. The tabs helps you to not forget any steps while planning things out. It's comfortable knowing you can change your mind and still being able to make a live webinar evergreen.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

I dislike having to use a live chat on through a third party. While there is a live chat box, it would be easier using it on Webinar. Also a calendar would be helpful as well.

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

It provides a lot of different viewing times, which is great for the audience, and having control and my audience receiving a live experience is very helpful and beneficial.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Mar 06, 2019
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MO
Melania O.
Specjalista ds. środowiska I
Share
„Recenzja EasyWebinar”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

What I liked most using Easy Webinar was the ease of setting everything up. With me not being the best at technology it was very user friendly and I could even figure it out. I really like the easiness and ability to set up the webinars.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

After using this program for sometime in a previous postion I really have had zero issues with it. With all the updates and customer service this is a great product.

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

Benefits of this product that I have realized are a lot of instruction videos which made set up easy. And It was nice to have the option to send reminders from EasyWebinar to registrants.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 16, 2018
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
ML
Meaghan L.
Menedżer biznesu
Share
„EasyWebinar sprawia, że ​​seminaria internetowe Evergreen są łatwe”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

Setting up evergreen webinars is so simple that we've used several so far. We've seen such a fantastic return on investment after implementing a sales strategy that uses evergreen webinars that we now recommend this tool to anyone who asks about running evergreen webinars for their online business. This tool is an absolute must have for our business and any online business that's interested in making money and sharing their message while they sleep!

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

I learn best by watching help videos or reading a quick article so because of that I wish there were more help articles for different features. Their knowledge base is, unfortunately, a little sparse, but they make up for this with amazing customer service that is very responsive, knowledgeable, and helpful. We've even had a customer service representative offer to get on a live zoom call with us to walk us through a setup issue we were experiencing.

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

We've made a lot of money since implementing this tool in our sales strategy using a set it and forget it sales funnel with Facebook ads and have made multiple thousands of dollars in passive income since implementing it.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
14 maja 2022 r.
 Źródło
Ogólna ocena:
4.0
Awatar Mohana Lal D
Mohan Lal D.
Specjalista ds. Automatyzacji
Share
„Moje ulubione oprogramowanie do automatycznych seminariów internetowych”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

Once you know your way around the software, EasyWebinar helps you put your Webinar phase for leads on AutoPilot, this saves you a ton of time. It has various triggers for when integrating with email marketing software e.g. triggers for people who registered but didn't attend or attended, attended but left early, and so on... which helps you in sending more personalized follow-up campaigns. Also, they have scarcity features in Automated Webinar, which in my view is a must when you are having a Webinar be it Live or Automated.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

There is nothing that I dislike about EasyWebinar.

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

We used EasyWebinar for creating Automated Webinars for selling Online Courses in our Business. EasyWebinar is easy to set up, it might take some time when you are doing it on your own. EasyWebinar has scarcity features that allow you to pop up links that you can time to appear when you are talking about an offer (you can add a countdown timer to it), this helps improve the conversions while the attendee is watching the Webinar.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Sierpnia 10, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
4.0
RS
Ricky S.
Założyciel
Share
„Ta wirtualna platforma, której potrzebujesz w 2020 roku”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

In my business, we have used this platform to create an online platform for virtual events. You can register guests, send automated emails to remind people the event is happing. We have also used this for a traditional webinar and its great for follow up as well.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

Too many tabs you have to fill out. I have missed several things from time to time and has made me look bad with clients. I think there should be a sheet that you fill out and it auto-fills all the tabs.

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

A platform that allows me to host virtual events. I love the analytics I can get, including knowing how many minutes each person watched of my event.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 19, 2019
 Źródło
Ogólna ocena:
4.0
DP
Dalia P.
Kierownik biura i marketingu
Share
„Dobry produkt 👌 nie dla każdego”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

Good product especially for evergreen webcasts, nice design. Seems like developers thought in advance for webcasters needs. Good support.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

Support is only online Some of the customizations require basic coding skills

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

Flexibility of running webcast worldwide

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Kwiecień 07, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
3.5
Awatar Mai C
Maja C.
Koordynator Projektu
Share
„Wiele funkcjonalności”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

You can do a lot with it. You can host live webinars and also record them for evergreen. A lot of other apps only allow you to do one or the other but EasyWebinar allows you to do all this and more. You can also use it to host webinars that are saved on vimeo and other video apps, although the playback controls are sometimes missing depending on the video source so that's something to be aware of.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

The support is pretty unhelpful. They take ages to reply and they ask silly unhelpful questions. I end up giving up whenever I need to contact them. The way the evergreen times are set up is also a bit weird.

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

We use it to host live webinars on a number of topics and sell them as replays as well. We also set up offers as part of the webinars so that helps us to make more sales. It's great that we can use our vimeo videos as well. The price is good too compared to other software companies that do similar things.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Sierpnia 30, 2019
 Źródło
Ogólna ocena:
3.5
Awatar Daniela F
Daniel F.
Krajowa Rada Doradcza Absolwentów | Przewodniczący regionalny w Chicago
Share
„Usługa seminarium internetowego zapewnia łatwe w użyciu rozwiązanie do spotkań”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

Not provided

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

Not provided

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

Not provided

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
25 maja 2020 r.
 Źródło
Ogólna ocena:
3.0
MT
Marijo T.
Założyciel
Share
„Dobra opcja webinaru”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

I like the flexibility of being able to to live events or prerecorded and set up all the notifications for whatever option you choose.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

I don't like not having the ability to edit the recording after I've recorded it in EW. I usually end up creating the webinar in Filmora and loading it up to EW after to make sure it works correctly. Then you lose the organic feel of a live event.

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

Being able to easily capture emails of participants to build an email list, which is first and foremost what I'm trying to do with all my marketing.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Lipiec 22, 2022
 Źródło
Ogólna ocena:
1.0
PR
Paula R.
Właściciel
Share
„Bardzo bezosobowa/automatyczna usługa”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

The product has potential, but not the right support for a beginner.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

The lack of actual service person to person. I've attempted to get support on a few issues and the coined responses that not ONCE answered my actual request for support was just disappointing and honestly too automated. I felt like just a number and chose to close my account.

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

None. None.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Mar 06, 2019
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AG
Zweryfikowany recenzent
Założyciel
Share
„Przyjemność z EasyWebinar”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

The company my mom and I run love this product because of what we do. We do lectures for businesses, churches and organizations on ways to protect yourself. Since we do presentation lectures, then this platform is perfect with businesses across the US. We can perform from the comfort of our home.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

The only thing that I can complain about this product is that it does not work very well with my smartphone, and I have a Samsung.

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

Like I said previously, we can lecture to people from the comfort of our home and reach a broader base.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Luty 21, 2019
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AG
Zweryfikowany recenzent
Założyciel
Share
„Dobra i świetna platforma do webinarów”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

Provide both automated and live webinars. Autoresponder integration, tagging, and easy payment options. Good reports and analytics.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

its too costly and every one can't affords it....

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

I can reach with my audiences by using Easywebinar and get leads.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Mar 15, 2019
 Źródło
Ogólna ocena:
4.5
AG
Zweryfikowany recenzent
Założyciel
Share
„Dość łatwe dla tego milenialsów”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

I like that the program is easy to navigate and makes participating in webinars a breeze.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

Webinars often can take a while to do, but this program helps shorten the amount of time put into creating one.

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

Easy webinar helps us provide training to a larger group of people without having to increase the number of times we present to them. In the end saved time and money.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Sierpnia 16, 2018
 Źródło
Ogólna ocena:
4.5
AG
Zweryfikowany recenzent
Założyciel
Share
„Przyjazny dla użytkownika program webinarowy”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

Easy to use and set up, even for someone not so tech savvy.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

A bit pricey, so when it was first being implemented it didn't seem worth it.

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

Allows webinars with collaborators in different time zones more easily.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Mar 14, 2019
 Źródło
Ogólna ocena:
4.0
AG
Zweryfikowany recenzent
Założyciel
Share
„Ładne narzędzie – bezproblemowe.”
Co najbardziej lubisz w EasyWebinar?

Easywebinar makes it simple to create, execute, and analyze webinars. Great tool - highly recommended.

Co Ci się nie podoba w EasyWebinar?

Nothing in particular. Pretty good tool.

Jakie problemy rozwiązuje EasyWebinar i jakie przynosi Ci to korzyści?

All in one webinar tool to streamline the entire process.

Odwiedź witrynę