Rozmycie tła Freshchata
Logo Freshchata
Freshchat
4.5
(306)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne i kompleksowe porównania, które pomogą Ci znaleźć najlepsze oprogramowanie. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Recenzje Freshchat i szczegóły produktu

Przegląd Freshchata
Co to jest Freshchat?

Freshchat to nowoczesne rozwiązanie do przesyłania wiadomości, które ułatwia obsługę klienta dla klientów stawiających na cyfryzację, zakotwiczonych w sztucznej i ludzkiej inteligencji we wszystkich kanałach przesyłania wiadomości. Podkreśla kluczowe funkcje, w tym inteligentniejsze konwersacje, które są dostępne na własnych i zewnętrznych platformach komunikacyjnych, w tym w Internecie, na urządzeniach mobilnych, w aplikacji, WhatsApp, Apple Business Chat, Facebook Messenger i innych. Ma również inteligentniejszą samoobsługę obsługiwaną przez chatboty AI i inteligentniejsze operacje, które pomagają obniżyć koszty wsparcia.

O nas Freshworks
Rok założenia 2010
Wielkość spółki Pracownicy 5001-10,000
Centrala San Mateo, Kalifornia
Media społecznościowe
Kategorie Freshchat włączone Findstack
Zadawaj pytania dotyczące Freshchata
Do czego najlepiej nadaje się Freshchat?
Jak Freshchat wypada w porównaniu do ChatBota?
Jakie są zalety i wady Freshchat?
Szczegóły produktu Freshchat
Nasze możliwości
AI
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, komputer stacjonarny Mac, komputer stacjonarny z systemem Windows, mobilny system Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Szkolenia Dokumenty
Języki Angielski
Nagrody Freshchata
Findstack Odznaka ogólna 2024
Funkcje Freshchata
Współpraca agentów
Analityka wydajności agenta
Czat audio i wideo
Odpowiedzi automatyczne
Integracja CRM
Puszki Odpowiedzi
Szyfrowanie czatu
Historia czatu
Przekierowywanie czatu
Tagi czatu
Transkrypcje czatu
Transfer czatu
Integracja z Chatbotem
Wspólne przeglądanie
Niestandardowe marki
Konfigurowalne widżety czatu
Integracja e-mail
Zbieranie opinii
Udostępnianie plików
Kompatybilność z urządzeniami mobilnymi
Obsługa wielu języków
Wiadomości offline
Proaktywne zaproszenia do czatu
Zarządzanie kolejką
Czat w czasie rzeczywistym
Integracja z Mediami Społecznymi
Wskaźniki pisania
Analiza odwiedzin
Panel informacji dla gości
Śledzenie odwiedzających
Freshchat Media
Freshchat 0
Freshchat 1
Freshchat 2
Freshchat 3
Freshchat 4
Freshchat 5
Zrzuty ekranu Freshchata
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: lipiec 23, 2024
Logo Freshchata
306 Freshchat Recenzje
4.5 na 5
Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 13, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
BG
Bharat G.
Założyciel
Share
„Niesamowita platforma do czatowania”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

The real time chat assistance given by freshchat is simply superb and the interface is very simple to understand which makes it very dependable.

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

There is nothing I dislike in freshchat however I feel freshchat needs to implement the option to delete the test sent to customer by error. It can be taken as feedback.

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

Freshchat helps us to communicate with multiple users at a time and thus saving time and increases the productivity.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 29, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
NS
Nibinesh S.
Administrator Technologi Informacyjnej
Share
„Łatwe w użyciu oprogramowanie do czatu na żywo”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

Real-Time Omnichannel Suppport for digital customer channels. Easy to onboard, Familiar to their other offerings & works well with freshworks products. WhatsApp Integration works as intended. Bot builder makes the repeated data collection easier.

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

Over scale the pricing can be hefty. Various features are limited to pricing tiers.

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

Real-Time User Support & Other Conversational Marketing via WhatsApp Api.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 27, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MV
Mery W.
Założyciel
Share
„Bardzo przyjazna dla użytkownika platforma!”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

Easy to use, convenient because of the mobile apps! Absolutely recommended!

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

Everything is great! Noting disturbing here! :)

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

Everything is in one place. Very convenient, saves time and energy.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Listopada 23, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
TK
Zespół K.
Marketing
Share
„Bezproblemowa komunikacja z klientem dzięki Freshchat”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

Freshchat boasts an incredibly user-friendly interface, making it easy for both agents and customers to navigate. The dashboard is well-organized, and setting up automated workflows is a breeze. One of its strongest suits is its ability to seamlessly integrate multiple communication channels. Whether it's live chat, email, WhatsApp, or social media, Freshchat Wadyolidates all conversations into one platform, streamlining responses and enhancing customer experience.

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

Creating a bot is still very tedious and technical. Team should really focus on easing the bot creation journey

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

Freshchat helps us to manage incoming queries, streamline responses, and analyze performance metrics to enhance our overall support strategy.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Listopada 17, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JB
Jennifer B.
Założyciel
Share
„Oprogramowanie przyjazne dla użytkownika”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

I like Freshchat because I can easily see customers with their concern and I can easily navigate it to answer those concerns. I can easily tag those concerns properly without having a hard time.

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

None so far. I have not experiencing difficulty so far when it comes to tagging appropriately on a particular concern. I can easily find it.

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

It helps me solve my customers complaint as I was able to communicate with them using Freshchat. I was able to reach them through their social media with the help of Freshchat. Also, I was able to look for appropriate tagging easily and it is convenient to use. User friendly I must say.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Listopada 17, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AK
Armine K.
Założyciel
Share
„Bardzo łatwy i przyjemny w użyciu!”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

The design and simplicity of using it, very straight forward, no complicated steps.

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

Needs to refresh my chats, I find myself having to refresh because my chats don't update, but other than that its good.

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

It is helping us converse with customers and solve their issues and concerns that they may have with our company. Without customers, our company is nothing. Customer chat plays a big part in the life of our business.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 31, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Vajeeha B
Vajeeha B.
Przedstawiciel Biura Obsługi Klienta
Share
„Najlepiej połączyć”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

Live and instant response, easy to use, whr I'm able to get answers

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

There is not such issues which I faced, it's good n easy to manage

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

Proactive customer service, with many topic like produ, pricing , delivery etc.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 21, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Anuraga C
Anurag C.
Założyciel
Share
„To było niesamowite przeżycie”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

Provides best context driven messaging experience

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

I love almost everything about it I wished I would have know about it sooner

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

Very simple and easy to use

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 20, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Priyanki P
Priyanka P.
Członek i mentor
Share
"Łatwość użycia"
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

It's easy to use and is bug free. Customer support is great

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

Nothing honestly. It's been seemless so far

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

It helps us reach out to our Zaletypects timely. Our old vendor had issues with bugs and ztuff

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 19, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AN
As N.
Specjalista ds. wdrożeń
Share
„Recenzja Freshchata”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

-Direcly integrated with CRM -Easy to use -Works with WhatsApp

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

A bit of bugs and glitches while using Chrome. Takes time to load

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

Customers find it handy and helpful to connect with an agent via WhatsApp

Średni rynek (51-1000 szt.)
Październik 13, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SM
Stijin M.
Założyciel
Share
„Najlepszy i najszybszy sposób komunikacji z klientami”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

I really appreciate the canned response feature of freshchat. It helps to communicate with customers faster and much effective. It keeps a history of chats thus able to check later on.

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

A timely update is necessary as the platforms like WhatsApp and all brings new new features in it for chats. Else communication with customers won't be that effective. I found that 90 percentage of customer support also can be done job st using the freshchat. Only in some rare cases a call becomes an urgent need.

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

Customer queries are addressed through freshchat faster. As it is effective in communicating with multiple customers at the same time it helps save time.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Września 11, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
RS
Rahul S.
Dyrektor Obsługi Klienta
Share
„Bardzo łatwy w użyciu do obsługi klienta na czacie”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

Pulling data for each day and dashboard appearance

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

Dont have option to pull the data on Excel

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

It helps to check customer past conversation and history

Średni rynek (51-1000 szt.)
Sierpnia 30, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
RY
Rimmi Y.
Założyciel
Share
„Czat Dokładność i wydajność”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

Freshchat is a great platform for the start ups as it provide great connectivity with the customers. The best thing is that we can review years old chat for the work purpose. The efficiency is great as it helps us to proactively response to our customers.

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

As it is so efficient it takes huge number of cx's at one time.

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

Interacting with the customers become really easy and it provides an opportunity to stay connected to the Wadyumers and help them proactively which enhances the customer experience.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Sierpnia 30, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AK
Anisza K.
Założyciel
Share
„Dokładność czatu”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

I find very easy as the chats reopen after an incoming message .

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

It is getting difficult some time to review

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

Live chats are easy

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Sierpnia 19, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SC
Sai Varma C.
Założyciel
Share
„Jak życie stało się bardziej efektywne w korzystaniu z narzędzia”
Co najbardziej lubisz we Freshchat?

It is the most beautiful work place to work for me as I use it daily for my work where it is very easy to use and compatible, It is very easy to connect with different type of peoples across the world.

Co Ci się nie podoba we Freshchat?

Sometimes in times of good network it slightly takes more time to load

Jakie problemy rozwiązuje Freshchat i jakie przynosi Ci to korzyści?

To connect with our customers on live chat and help them for the banking service

Odwiedź witrynę