Front rozmycie tła
Front logo
Front
Bezproblemowa współpraca zespołowa
4.7
(2,019)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne i kompleksowe porównania, które pomogą Ci znaleźć najlepsze oprogramowanie. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Front Recenzje i szczegóły produktu

Front Przegląd
Co to jest Front?

Front to centrum komunikacji z klientami wyposażone w bardzo chwalony nowoczesny interfejs inspirowany klientami poczty e-mail, który członkowie zespołu uwielbiają, ponieważ jest znajomy i łatwy w użyciu. Front oferuje zaawansowane możliwości automatyzacji, które eliminują ręczne przepływy pracy w różnych systemach i zapewniają niezbędne analizy w celu zwiększenia wydajności zespołu i kondycji relacji z klientami.

O nas Front Aplikacja, Inc.
Rok założenia 2013
Wielkość spółki Pracownicy 51-200
Centrala San Francisco, Kalifornia, Stany Zjednoczone
Media społecznościowe
Front Kategorie na Findstack
Zadawaj pytania dot Front
Co Front jest najlepszy dla?
Jak działa Front w porównaniu z Freshdeskiem?
Jakie są zalety i wady Front?
Front Szczegóły Produktu
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, komputer stacjonarny Mac, komputer stacjonarny z systemem Windows, mobilny system Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Szkolenia Dokumenty
Języki Angielski
Front Cechy
Analityka/Raportowanie
Dzienniki audytu
Automatyczna odpowiedź
Zautomatyzowane przepływy pracy
Skrzynka odbiorcza współpracy
Wykrywanie kolizji
Zarządzanie kontaktami
Pola niestandardowe
Podpisy niestandardowe
Profile klientów
Konfigurowalne pulpity nawigacyjne
Eksport danych
Przypisanie e-mailem
Przekazywanie poczty e-mail
Planowanie poczty e-mail
Odłóż e-mail
Tagowanie e-maili
Notatki wewnętrzne
Mobile Access
Obsługa wielu kanałów
Priorytety
Śledzenie czasu reakcji
Umowy o poziomie usług (SLA)
Udostępnione szablony
Filtrowanie spamu
Zarządzanie zadaniami
Wskaźniki wydajności zespołu
Zarządzanie szablonami
Integracje z innymi firmami
Uprawnienia użytkownika
Front Media
Front 0
Front 1
Front 2
Front 3
Front 4
Front Zrzuty ekranu
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: lipiec 23, 2024
Front logo
2,019 Front Recenzje
4.7 na 5
Średni rynek (51-1000 szt.)
Luty 05, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
CZ
Klaudia Z.
Założyciel
Share
„Najlepsza platforma do uporządkowania wszystkich e-maili”
Co lubisz najbardziej Front?

I like that I can combine various inboxes in one space.

Czego nie lubisz Front?

There is nothing I dislike about Front. I enjoy using it.

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Front is helping me to keep a communication with my clients in one space.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 05, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
KD
Kevin D.
Założyciel
Share
"Front poprawiło nasz przepływ pracy i efektywność kategoryzowania, odpowiadania i monitorowania”
Co lubisz najbardziej Front?

Snoozes, tags, getting multiple people seeing draft emails, internally tagging people with the @ to get their feedback. It was also quick to learn and teach our team.

Czego nie lubisz Front?

I think it's search function could either be better, or better explained. I often find it hard to find a particular email.

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

speed of handling customers, and improved our follow up.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 02, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JC
Jejomar C.
Założyciel
Share
"Front Doświadczenie Informacje zwrotne”
Co lubisz najbardziej Front?

Data Analytics - it helps me measure and monitor the performance of my subordinates. It also gives me an option to modify the data and targets based on our business KPIs and needs.

Czego nie lubisz Front?

None so far. I'm very satisfied with the experience using Front.

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Response Time and Customer Satisfaction

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 30, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AC
Alex C.
Założyciel
Share
„Jest bardzo łatwy w użyciu i pomaga nam poprawić wydajność i komunikację wewnętrzną”.
Co lubisz najbardziej Front?

Being able to assign tasks and easy to use

Czego nie lubisz Front?

Sometimes it takes a while to load when you restart the computer

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Assigning tasks with other team members

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Jan 29, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
RS
Robert S.
Założyciel
Share
„Moje doświadczenie było niesamowite! To świetne narzędzie!”
Co lubisz najbardziej Front?

The most helpful aspect of Front is the tracking and receiving messages characteristic. When you get a message in front it also gives you a notification in your gmail.

Czego nie lubisz Front?

I really have no issues with front. It seems to operate perfectly for me.

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Instant messaging between or locations across the US. It's much easier to navigate.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 26, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
RL
Rosa Mari L.
Założyciel
Share
„Ogólne wrażenia są świetne!”
Co lubisz najbardziej Front?

User-friendly and collaborative - I especially like the internal collaboration feature.

Czego nie lubisz Front?

I wish there was a way to merge chat with email conversations from the same customer.

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

- Front allows me to reply to customer's emails promptly - Its collaborative feature allows for efficient workflow and reply time

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 26, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Emila M
Emila M.
Analityk
Share
„Najlepszy program pocztowy na świecie”
Co lubisz najbardziej Front?

Front it super usefull, when you are working in a team. Evenwith other offices you can easily share a mail/conversation and keep your colleague up to date. I used before an other mailprogram and it was totally ease to learn the functions of Front. We use only this program.

Czego nie lubisz Front?

Sometimes it's hard to get some mails private.

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

The comunication between my department and other departmens is way better than with other tools and it's easy to learn.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 25, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MH
Morgana H.
Założyciel
Share
„Krzywa uczenia się, ale świetny program!”
Co lubisz najbardziej Front?

I like how many folders you can have and the differenct access to accounts on the same front log in. I also love the archive function and the comment section at the bottom

Czego nie lubisz Front?

I do think its a learning curve. I don't like when you send a message and it stays in your inbox.

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

We haven't had any issues using Front to my knowledge at this point

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 25, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
CL
Corrisa L.
Założyciel
Share
„Przyjazny dla użytkownika i stale udoskonalany!”
Co lubisz najbardziej Front?

The customer support is very responsive and friendly. Front is easy to use once fully implemented; all of our users live in Front exclusively without use of any other email programs and are utilizing it for their entire workday. One thing I love is that they are always working on improvements and new features. You can even add your ideas for upvote into the community pages and will receive email status updates.

Czego nie lubisz Front?

For users that are coming out of a program like Outlook, there is a bit of a learning curve and it takes some time to adjust to the vast array of features

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

We are no longer having siloed conversations or extensive email chains. We can all collaborate in one place and utilize the comments section to eliminate additional emails. Front chat and knowledge base have also solved the issue of "too many software programs". We've been able to Wadyolidate several other areas. Overall, this has created time saved, efficient workflows, and cost savings.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 24, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JT
Jezzabel T.
Założyciel
Share
„Przyjazny dla użytkownika i wiele funkcji”
Co lubisz najbardziej Front?

The comment section or feature. You can talk among your peers in the same email thread without bombarbing the email or having the customer not see your discussion

Czego nie lubisz Front?

I don't like the fact that you cano not undo the merging of conversations

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

reducing too much emails - easy and more efficient process

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 24, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Kenna Jerone O
Kenn Jerone O.
Specjalista ds. kont sprzedaży
Share
"Jeden z najlepszych!"
Co lubisz najbardziej Front?

Easy to navigate and use. Handy for customer support.

Czego nie lubisz Front?

I think there is nothing that I dislike about front.

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Easy access for team conversation.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 21, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Temidayo O
Temidayo O.
Kierownik sukcesu klienta
Share
"Front: Narzędzie zapewniające satysfakcję klienta”
Co lubisz najbardziej Front?

The user interface. It's easy to use and is customer centered. I make use of this application daily and it has been really helpful. From arranging the metrics to seeing who has been on an email beforehand to avoid confusion to the customers. It aids in customer support with a standard CSAT survey. The integration and implementation were easy as it solves most issues regarding customer service. I haven't had any issues with the application since I started using it

Czego nie lubisz Front?

Front on mobile isn't the best application. A lot of things are lacking but it just goes to show that the application was designed for desktop use and not mobile use

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Front helps in making it easy to access users' complaint, have private conversations about work issues with your team members, have access to shared conversation from your teammates. It's an interesting app that is customer focused.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 09, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
KM
Kim M.
Założyciel
Share
"Front Recenzja e-mailem”
Co lubisz najbardziej Front?

Smart features such as comments on email threads.

Czego nie lubisz Front?

The need to link source emails in order for workflows to work

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Email delegation Drafting emails and proofreading as a team before sending out assigning emails having conversations in-thread without the recipient seeing for a more efficient collaboration

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 08, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Nadii S
Nadia S.
Starszy menedżer ds. kampanii cyfrowych
Share
„Świetne do współpracy i organizacji w zespole”
Co lubisz najbardziej Front?

Definitely the ability to chat with coworkers about a specific email thread and discuss options/opinions within the email thread. It really helps keep organized in the work day since we have moving parts across multiple apps. I use it all day every day.

Czego nie lubisz Front?

If you mention an email address in the "chat" thread, it forwards the whole chat conversation to the client. Can lead to some drama

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

It helps organize the workspace and foster collaboration in a remote environment.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Jan 08, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
RB
Richay B.
Założyciel
Share
„Najlepsza aplikacja, jakiej kiedykolwiek używałem do pracy”
Co lubisz najbardziej Front?

Ease of Use Sharing emails Snoozing feature Tagging feature

Czego nie lubisz Front?

Sometimes, its confusing when i have to reshare an email with someone

Jakie są problemy Front rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Easy to follow up on emails and tracking

Odwiedź witrynę