HubSpot Rozmycie tła centrum sprzedaży
HubSpot Logo centrum sprzedaży
HubSpot Sales Hub
Usprawniona automatyzacja sprzedaży
4.4
(11,019)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne, niezależne badania i zweryfikowane opinie użytkowników. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

HubSpot Recenzje centrum sprzedaży i szczegóły produktu

HubSpot Przegląd centrum sprzedaży
Co to jest HubSpot Centrum sprzedaży?

Jeśli chcesz doładować swój proces sprzedaży, Hubspot Sales Hub to wydajne i bezproblemowe rozwiązanie, które oferuje narzędzia do zaangażowania w sprzedaż, zapewnia funkcję konfigurowania wyceny (CPQ) oraz solidne analizy sprzedaży, które są niezbędne dla każdej rozwijającej się firmy. Jak wszystko w ramach Hubspot ekosystemu, platforma jest zakorzeniona w potężnej i niezawodnej platformie usługowej marki, zapewniając głębszy wgląd, lepszych potencjalnych klientów i lepsze rozwiązania, na których zespoły mogą polegać. 

O nas HubSpot
Rok założenia 2006
Wielkość spółki Pracownicy 1001-5000
Centrala Cambridge, MA
Media społecznościowe
HubSpot Kategorie Centrum sprzedaży wł Findstack
Zadawaj pytania dot HubSpot Centrum sprzedaży
Co HubSpot Centrum sprzedaży jest najlepsze dla?
Jak działa HubSpot Sales Hub compare to Act!?
Jakie są zalety i wady HubSpot Centrum sprzedaży?
HubSpot Szczegóły produktu w Centrum sprzedaży
Nasze możliwości
AI
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, mobilny Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Trening Dokumenty
Języki Angielski
HubSpot Funkcje centrum sprzedaży
Dostęp API
Planowanie spotkań
Rejestrowanie połączeń
Narzędzia współpracy
Zarządzanie kontaktami
Zarządzanie opiniami klientów
Segmentacja klientów
Sprzedaż biletów obsługi klienta
Konfigurowalne pulpity nawigacyjne
Import / Eksport danych
Zarządzanie dokumentami
E-mail marketing
ołów zarządzania
Czat na żywo
Automatyzacja marketingu
Mobile Access
Zarządzanie zamówieniami
Katalog produktów
Cytaty/propozycje
Raportowanie i analityka
Kontrola dostępu oparta na rolach
Prognozy sprzedaży
Zarządzanie rurociągiem sprzedaży
Integracja z Mediami Społecznymi
Zarządzanie ankietami
Zarządzanie zadaniami
Zarządzanie terytorium
Integracje z innymi firmami
Uprawnienia użytkownika
Automatyzacja pracy
HubSpot Media centrum sprzedaży
HubSpot Centrum sprzedaży 0
HubSpot Centrum sprzedaży 1
HubSpot Centrum sprzedaży 2
HubSpot Centrum sprzedaży 3
HubSpot Centrum sprzedaży 4
HubSpot Centrum sprzedaży 5
HubSpot Centrum sprzedaży 6
HubSpot Zrzuty ekranu Centrum sprzedaży
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: czerwiec 25, 2024
HubSpot Logo centrum sprzedaży
11,019 HubSpot Sales Hub Recenzje
4.4 na 5
Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 08, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MM
Maria M.
Założyciel
Share
"hubspot przegląd sprzedaży”
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

one of the best features of hubspot the sequences, it helps us be on top of the clients head but i hope they can increase te limit, it will be easier as well if we can send sequence from our deal contacts. it's also way easier that we can sign the quotes through hubspot. i also love the meetings but sometime im having this issue that the contact is missing so i cant contact the client.

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

there is no list of the activity i did on the same day, i think it would help me to strategize my sales if i can see what i have done to keep my performance growing. it will also be nice if there will be reminders saying that you did a great job you are excelling from this maybe you can do more of this to improve your sales

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

it helps me to categorize clients that i should prioritize to be able to convert it to sales

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 05, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Edwarda T
Edwarda T.
Przedstawiciel ds. Rozwoju biznesu
Share
„Bez fanaberii CRM”
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

HubSpot allows me to manage my outreach campaigns and contact/company information in one location. This cuts back on the dreaded toggle tax switching between programs.

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

The only real down side to HubSpot is if you are using the free version there are no sequence options or automation options.

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

HubSpot provides a one stop shop for contact management, email marketing, sales analytics and outreach automation. HubSpot is very user friendly and is more than adequate for my daily sales needs.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 04, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Emmanuelle K
Emmanuelle K.
Ustawiany terminów
Share
„Najlepsze narzędzie dla ekspertów!”
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

Easy to navigate and able to sync smoothly with other tools.

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

There are some glitch that needs to be fix, some contacts moved to a different owner for some reason but you have to make sure that you created the task to keep you on track.

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

Very Efficient and so many features.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Luty 02, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Johna S
John S.
Senior Account Executive
Share
"Hubspot jest niesamowite"
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

The ease of use and the ease of tracking. Plus, the display of email chains so you can review is fantastic

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

It's a little cludgy when it comes to clean up, and the email notification system is slow

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

Hubspot was a great CRM that we used. I am sad that the company switched to sales force. Hubspot was easy to use, intuitive, and allowed us to track things that just seemed to be the smart things to pay attention to.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Luty 01, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar księcia T
Książę T.
Pracownik obsługi klienta Ict & Semi
Share
„Najlepsze narzędzie do prowadzenia kampanii”
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

The fact the it is so simple to automate email campaigns. It has so many features to make changes to the mail and then to view the data about who viewed the mail amf who did not and what linkd did the Zaletypect visit.Also to run large campaigns it has so easy features to automate.

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

There is nothing to dislike about hibspot.It is one of the best apps that can be used for marketing automation and for making the sales process easier anf reachouts efficient.

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

It is making it a lot easier to run mail campaigns and marketing efforts.It increases the chances of getting leads from hunting activities and the chances to get more revenue.Also tje number of Zaletypects we can reach out to.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 30, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AM
Zakup.
Założyciel
Share
"Kierownik Sprzedaży"
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

Sales Analytics features and the ability to track all deals.

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

Too many tabs all at once can be confusing at times the interface can be more user friendly.

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

Sometimes there could be viewing issues with regards to available permissions making it challenging.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 30, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
N.
Navin.
Założyciel
Share
„Łatwy w użyciu – CRM na miejscu”
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

I like the EASY TO USE character of HubSpot & the features of HubSpot

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

For me there is no downside. Not even a single one

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

It's an absolute joy to use HubSpot. It completely eradicates my laziness. I never get tired of using it.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 30, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Mahidhara A
Mahidhar A.
Dyrektor ds. generowania popytu
Share
„Najlepsze narzędzie do zarządzania rurociągiem sprzedaży”
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

Hubspot Sales Hub has been instrumental in bringing all things together. I have been able to have all the leads generated through marketing campaigns, inbound and outbound campaigns into deals and I am able to qualify them and move them into the next stages seamlessly. With the tasks feature, I can easily assign tasks to the sales reps to follow up with the Zaletypects, update deals, and delegate them to others to ensure everything happens at the right time to have much healthy sales pipeline. With the meetings feature, I can easily add my calendar link in the emails and Zaletypects can directly set up meetings with me. Overall, Hubspot Sales Hub is the one tool that made my life easier by having everything in one place.

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

The tool is really great but it's too expensive, especially if you have a big team. As you deal with more users and more contacts, your costs will soar up to a level that you feel dependent on the tool and can't go out of it.

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

Thanks to Hubspot, all the management team can have a greater visibility on what's happening with the leads that are added into the pipeline and we are able to streamline our sales structure in a better way.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 29, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
TE
Czas.
Business Development wykonawczy
Share
"Używam HubSpot dosłownie całe 8 godzin mojego dnia w pracy, 40 godzin tygodniowo.”
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

The ease of accessing information relevant to my occupational duties

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

Sometimes the information isnt accurate and sometimes people are hard to locate. I would like to see a way to get current accurate information easier

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

It is giving me a platform to follow thru on contacts and keeps track of all my things i have to do, emails, outbound calls, etc.....

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 27, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MS
Mary S.
Założyciel
Share
„Pełen funkcjonalności nawet w wersji bezpłatnej – planuj aktualizację do wersji płatnej na czas.”
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

It's very easy to use. It helps me keep control over my contacts, It automatically creates contacts for me from any email I send. I can see when my contacts open my emails. I can log my calls.

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

I can't seem to find a way to store multiple phone numbers for a contact: it just imports one and doesn't tell me if it's their direct line / HQ number/ or mobile. But I am in the free version. I imagine this is solved in paid versions

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

It is helping me save time as a salesperson. I can import my contacts directly from zoominfo, I don't have to manually track emails, logging outbound calls is super easy and there is a calendar / scheduling function (like Calendly)

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 23, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
TK
Teda K.
Założyciel
Share
„Bardzo fajny system CRM”
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

It's easy to create new deals and follow the sales process

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

The only negative thing is that it's so many options for everything and it was a long learning process.

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

Keeping track of dialogues and deals.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 23, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
CO
Chris O.
Założyciel
Share
„Przydatne narzędzie usprawniające proces sprzedaży”
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

The integrations combined with the great UX makes this the best CRM on the market.

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

As more features get added sometimes it can be overwhelming to know which to use.

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

It keeps track of everything you could ever need and it is relatively easy to set up.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 21, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
CT
Colleen T.
Dyrektor ds. partnerstw w Ameryce Północnej
Share
„Jest szybszy i mniej skomplikowany niż większość platform CRM”
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

Speed and the details I can leave. As we

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

Links to my emails do not always work or marry to my account from Gmail

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

Good support for office for my Sales

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 19, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
CS
Curtisa S.
Dyrektor Handlowy
Share
„Niesamowite narzędzia, możliwości i zasoby dla firm każdej wielkości”.
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

The ability to track and measure our sales team's performance throughout the entire lifecycle of our Zaletypects. Hubspot has helped us gain a lot visibility into our sales cycle and how we can improve our sales approach moving forward.

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

While the reporting capabilities are fantastic, there are still a few slight shortcomings if you want to get precise reporting without an Enterprise level account. Regardless, Hubspot's reporting capabilities are more than enough for the vast majority of small to medium-sized businesses.

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

Hubspot sales hub allows us to track things like how many leads our sales team is generating, how long it takes them to close a deal, what each rep's conversion rate is, as well as other important sales metrics.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 19, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Anees A. awatar
Anees A.
Wewnętrzny kierownik sprzedaży
Share
„bardzo łatwy w użyciu”
Co lubisz najbardziej HubSpot Centrum sprzedaży?

it isn more organised and the task what we set up give reminders on timely basis wherein we do not miss on important calls

Czego nie lubisz HubSpot Centrum sprzedaży?

you guys should have an auto dialler feature for sales hub

Jakie są problemy HubSpot Rozwiązanie Sales Hub i jakie korzyści z tego masz?

reminders to call people ..so that we do not have to maintain any excel for that

Odwiedź witrynę