Landingi rozmycie tła
Landingi logo
Landingi
Najszybszy i najłatwiejszy sposób na tworzenie stron docelowych o wysokiej konwersji
4.5
(277)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne, niezależne badania i zweryfikowane opinie użytkowników. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Landingi Recenzje i szczegóły produktu

Landingi Przegląd
Co to jest Landingi?

„Zamień większy ruch w przychody” – to jest sedno Landingiunikalna propozycja firmy jako narzędzia do tworzenia stron docelowych. Wiele wiodących marek i firm, marketerów i agencji polega na Landingirozwiązanie typu „przeciągnij i upuść”, aby szybko tworzyć, uruchamiać, testować i optymalizować marketingowe strony docelowe. Oferuje ponad 400 szablonów stron docelowych dla różnych branż – od nieruchomości, edukacji, handlu elektronicznego, opieki zdrowotnej i SaSS, żeby wymienić tylko kilka. Wszystkie projekty koncentrują się na konwersjach, są dostosowywane do Twojej marki i responsywne na wszystkich rozmiarach ekranu. Oprócz szablonów stron docelowych, Landingi oferuje również kilka modułów do lightboxów, wyskakujących okienek i formularzy do konwersji ruchu na leady i leady na sprzedaż. Bezproblemowa integracja z innymi narzędziami marketingowymi, takimi jak Google Analytics, HubSpoti ActiveCampaign są również dostępne.

O nas Landingi Sp. ogród zoologiczny
Rok założenia 2013
Wielkość spółki Pracownicy 51-200
Centrala Gliwice, śląskie, Polska
Media społecznościowe
Landingi Kategorie na Findstack
Zadawaj pytania dot Landingi
Co Landingi jest najlepszy dla?
Jak działa Landingi porównać do ClickFunnels?
Jakie są zalety i wady Landingi?
Landingi Szczegóły Produktu
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Rozlokowanie Chmura / SaaS / oparta na sieci
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Trening Dokumenty
Języki Angielski
Landingi Plusa i Wady'ego
Zalety
  • Landingi ma prosty proces projektowania
  • Jest to bardzo przystępne nawet dla mniejszych firm
  • Ma ponad 300 dostępnych szablonów stron docelowych
wady
  • Istnieją ograniczone opcje dostosowywania
  • Plany niższego poziomu mają ograniczone funkcje
  • Musi dostosować swoje strony docelowe do urządzeń mobilnych
Landingi Korzyści
Testowanie A / B
Dostęp API
Kierowanie na odbiorców
Zautomatyzowane eksperymenty
Targetowanie behawioralne
Zarządzanie kampaniami
Śledzenie konwersji
Konfigurowalne szablony
Edytor Drag & Drop
Treść dynamiczna
Integracja e-commerce
Technologia wyjścia z zamiarem
Zbieranie opinii
Analiza formularzy
Analiza ścieżki
Wyznaczanie celów/śledzenie
Strefy
Optymalizacja mobilna
Testowanie wielowymiarowe
Personalizacja
Dane w czasie rzeczywistym
Raportowanie i analityka
Powtórki sesji
Powiadomienia o dowodach społecznościowych
Testowanie podzielonego adresu URL
Ankiety/Sondaże
Alokacja ruchu
Segmentacja użytkowników
Mapowanie podróży gościa
Nagranie gości
Landingi Media
Landingi 0
Landingi 1
Landingi 2
Landingi 3
Landingi 4
Landingi Zrzuty ekranu
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: czerwiec 25, 2024
Landingi logo
277 Landingi Recenzje
4.5 na 5
Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 03, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
PR
Parsa R.
Założyciel
Share
"Landingi - Zmiana zasad gry!”
Co lubisz najbardziej Landingi?

What stands out most about Landingi is its user-friendly interface and the drag-and-drop editor, allowing for easy customization of landing pages without needing coding skills. The wide variety of templates makes it versatile for different industries, simplifying online marketing efforts significantly. This combination of simplicity, flexibility, and quality is what I find most appealing about Landingi.

Czego nie lubisz Landingi?

While Landingi offers a lot of strengths, one aspect that could be improved is the pricing strategy, which might be a bit steep for some small businesses or individual entrepreneurs just starting out. The free plan is greatly appreciated tho. Overall it's a great platform.

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

There is no need for technical expertise. With the drag and drop feature, I've been able to create beautiful landing pages in less than an hour which is really efficient.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 20, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
BA
Bartosza A.
Area Sales Manager
Share
„Dobry program pod stroną Lansing”
Co lubisz najbardziej Landingi?

Łatwość użytkowania i intuicyjne funkcje

Czego nie lubisz Landingi?

Nie ma takich rzeczy. Wszystko działa ok i bez problemu

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Tworzenie stron sprzedażowych

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 21, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Jessiki T
Jessica T.
Połączenia specjalistycznego menedżera sprzedaży
Share
„Bezproblemowy i łatwy w użyciu!”
Co lubisz najbardziej Landingi?

I loved how easy and user friendly Landingi was to use. I was able to easily put together a landing page that looked professional in a few hours. Super happy with the way it turned out.

Czego nie lubisz Landingi?

Adding a domain was a little complex, but I attribute that to my skills and not the software.

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Landingi is allowing people who don't know how to write code a way to create beautiful landing pages.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 11, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MD
Mateusz D.
Założyciel
Share
„Wydajność i łatwość obsługi z Landingi"
Co lubisz najbardziej Landingi?

Landingi offers an intuitive interface that allows for quick and easy creation of attractive landing pages. I particularly appreciate the extensive template library, which enables even those without design experience to craft professional-looking pages. Additionally, the flexibility of the editing tools allows for customization of every page element to suit individual needs, which is crucial in building personalized marketing campaigns.

Czego nie lubisz Landingi?

Despite its many strengths, Landingi could improve its functionality regarding integration with certain external tools and platforms. Sometimes the integration is not as seamless as I would expect, requiring extra work or workaround solutions. Also, more extensive support for advanced SEO features would be beneficial.

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Landingi has streamlined the process of creating and managing landing pages. It saves me significant time and resources, which I previously spent on more complex web development tools. The ease of creating visually appealing pages has increased engagement rates and improved the overall success of my campaigns. It's a valuable tool for quick deployment of marketing strategies and testing new ideas.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 02, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Łukasza K
Łukasz K.
Współzałożyciel
Share
„Szybkie i niezawodne oprogramowanie”
Co lubisz najbardziej Landingi?

Ease of use, ux and set of features. It can be daily used software.

Czego nie lubisz Landingi?

Somtimes interface looks heavy, but it is always in this type of software

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Smart and lean landing pages creation

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 31, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
ML
Mieszko l.
Założyciel
Share
„Świetne doświadczenie użytkownika!”
Co lubisz najbardziej Landingi?

Very easy to use, support is great, you can develop your brand in different ways, and it's easy to integrate with other platforms, I strongly recommend Landingi to everyone

Czego nie lubisz Landingi?

Everything is great, can't thing of any downsides at Landingi

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

If you want to market and sell digital products with quick and easy-to-implement solutions, then Landingi is a great way to do it.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 30, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Filipa K
Filip K.
Kierownik Projektu
Share
„Łatwy sposób na utworzenie strony docelowej w dowolnym celu”
Co lubisz najbardziej Landingi?

It is really easy to use a built in drag and drop builder.

Czego nie lubisz Landingi?

Customization of contact forms that I can insert in my landing page.

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

We don't have a huge inhouse team to build websites for our products to collect the leads. It is easy to made website even if you are project manager - there is no need to hire a webdeveloper to achieve what you want.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 28, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JV
Jessica W.
Założyciel
Share
„Czego mi brakowało w mojej firmie!”
Co lubisz najbardziej Landingi?

Landingi is an easy to use, creative and beginner-friendly landing page builder with an array of features that fill so many gaps in other builders. My landing page was easy to build and customise. I cant wait to make more for the other needs of my business!

Czego nie lubisz Landingi?

I wish there was more onboarding support resources available. Although I found my onboarding call with the team extremely helpful and insightful

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

I currently use a Shopify website and struggle using their pre-built themes to represent my brand. Landingi has the ability to fully customise the page to my brand colours, fonts and imaging.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 26, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Adriana Z
Adrian Z.
Marketing Specialist
Share
„Rozwiązanie typu plug-and-play dla wszystkich moich kampanii”
Co lubisz najbardziej Landingi?

Intuitive drag-and-drop interface, ability to plug in my own domain, helpful support and handy AI features.

Czego nie lubisz Landingi?

I don't think there are any. Any problems I had were instantly handled by the support team

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

We can spin up landing pages for our webinars, and it works as a handy extension of our main website.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 24, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MB
Macieja B.
Współzałożyciel
Share
„Intuicyjny i skuteczny kreator stron docelowych”
Co lubisz najbardziej Landingi?

Simplicity, good price, high quality, very good and fast technical support, Wadytant product development

Czego nie lubisz Landingi?

Very rarely, but integration problems do occur

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

I mainly use it to create landing pages for webinar registratiThe speed of creation allows me to quickly validate my campaigns and optimize marketing activitiesons, as well as for product promotions and Google Ads campaigns.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 24, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Zuzanny C
Zuzanna C.
dyrektor
Share
„Najlepsza platforma do tworzenia stron docelowych”
Co lubisz najbardziej Landingi?

It offers a user-friendly interface and a wide range of customization options. The drag-and-drop editor makes designing landing pages extremely easy, even for those with limited technical skills. It's really simple to implement and integrate with several payment gateways. I use it on a daily basis and I really appreciate the AI option for generating SEO descriptions. What's more, the customer service is exceptionally customer-friendly and answer all the questions without any delay.

Czego nie lubisz Landingi?

I can't think of anything that I dislike.

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

The online forms you can build in Landingi are very user-friendly and help us a lot with tracking new leads.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 24, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MA
Mark A.
Założyciel
Share
„wspaniałe doświadczenie z Landingiplatforma .com”
Co lubisz najbardziej Landingi?

When I look for a software tool I look for ease of use, low learning, and most important great customer support. landingi has provided all of that and more. I am appreciative of them as they have provided the support and tools I need to provide my customers landing pages.

Czego nie lubisz Landingi?

I really have not found anything to critize, and really have not found a down side. - If I had I send them a message and it is usually added or a solution given.

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

having good landing pages

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 24, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
BF
Blake F.
Założyciel
Share
„Świetna obsługa, łatwa w użyciu”
Co lubisz najbardziej Landingi?

Landingi is easy to use and has all of the features that we were looking for.

Czego nie lubisz Landingi?

When you need to add/disable a feature, it isn't always clear.

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Building a landing page and capturing leads is extremely simple with Landingi.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 24, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AL
Amey L.
Dyrektor
Share
„Dekadę + niesamowitej obsługi!”
Co lubisz najbardziej Landingi?

Easy to navigate and use. As well as their customer support being on top of things and being readily available whenever you need them.

Czego nie lubisz Landingi?

That they are just landing pages, but still has not stopped us from using them for over a decade.

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Their availability has improved as well as the user experience overall.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 13, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
DC
Dariusza C.
Właściciel
Share
„Narzędzie Fantastoc dla marketerów”
Co lubisz najbardziej Landingi?

Looking something easy to use? Full of useful fetures? Easy to integrate and implement? Use Landingi.com!

Czego nie lubisz Landingi?

There could be more tutorial on the page. :)

Jakie są problemy Landingi rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Troubles with builder on my webpage.

Odwiedź witrynę