Rozmycie tła MailerLite
Logo Mailera Lite
MailerLite
Proste rozwiązania w zakresie marketingu e-mailowego
4.7
(914)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne, niezależne badania i zweryfikowane opinie użytkowników. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Recenzje MailerLite i szczegóły produktu

Przegląd MaileraLite
Co to jest MailerLite?

MailerLite jest prosty i łatwy w użyciu. Prostota platformy jest w rzeczywistości jej siłą – ale tylko dlatego, że prostota MailerLite jest połączona z solidnymi funkcjami, które zostały zaprojektowane, aby pomóc firmom w powiększaniu bazy subskrybentów, a co za tym idzie w rozwoju ich biznesu. Dzięki MailerLite użytkownicy mogą tworzyć profesjonalnie wyglądające wiadomości e-mail bez konieczności używania kodu. Subskrybenci mogą uzyskać dostęp do zaawansowanych funkcji targetowania, funkcji testów A/B, obsługi dostarczania wiadomości e-mail według stref czasowych oraz oferuje obszerne raporty śledzenia i monitorowania.

O nas MailerLite
Rok założenia 2010
Wielkość spółki Pracownicy 51-200
Centrala Wilno, Litwa
Media społecznościowe
Kategorie MailerLite włączone Findstack
Zadawaj pytania dotyczące MailerLite
Do czego najlepiej nadaje się MailerLite?
Jak MailerLite wypada w porównaniu z Mailmodo?
Jakie są zalety i wady MailerLite?
Szczegóły produktu MailerLite
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, mobilny Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Trening Dokumenty
Języki Angielski
MailerLite Zalety i Wady
Zalety
  • Oferuje wiecznie darmową wersję
  • Posiada funkcję automatycznego ponownego wysyłania
  • Funkcja mapy kliknięć zapewnia doskonały wgląd w zachowanie odbiorców
  • Obsługuje wysyłanie oparte na strefie czasowej
wady
  • Dostarczalność można znacznie poprawić
Funkcje MailerLite
Testowanie A / B
Dostęp API
Analityka/Raportowanie
Odpowiedzi automatyczne
Zarządzanie odskokami
Planowanie kampanii
Import/eksport listy kontaktów
Pola niestandardowe
Konfigurowalne szablony
Narzędzia dostarczalności
Przeciągnij i upuść edytor
Kampanie kroplowe
Treść dynamiczna
Zarządzanie kampaniami e-mailowymi
Śledzenie wiadomości e-mail
E-mail wyzwalany zdarzeniem
Śledzenie geolokalizacji
Integracja z CRM
Strony docelowe/formularze internetowe
E-maile zoptymalizowane pod kątem urządzeń mobilnych
Marketing wielokanałowy
Personalizacja
Analityka w czasie rzeczywistym
Segmentacja
Integracja z Mediami Społecznymi
Testowanie spamu
Zarządzanie abonentami
Zarządzanie ankietami/ankietami
Zarządzanie szablonami
Zarządzanie anulowaniem subskrypcji
Mailer Lite Media
Mailer Lite 0
Mailer Lite 1
Mailer Lite 2
Mailer Lite 3
Mailer Lite 4
Zrzuty ekranu Mailera Lite
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: czerwiec 24, 2024
Logo Mailera Lite
914 MailerLite Recenzje
4.7 na 5
Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 09, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Georgette P
Georgetta P.
Właściciel
Share
„Najlepszą decyzją, jaką kiedykolwiek podjąłem, było przejście na mailerlite”
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

I like the fact that it was easy to send out broadcast and create newsletters I’ve been in since ground floor practically end it was a quick and easy transition and an extremely affordable price with excellent support it was the best decision I ever made to switch over from another autoresponder

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

With alot of the upgrades I had already built the template in the prior version and the only thing I could think of that I dislike is I lack the technical skills to re-create my current template.

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

I realized with the switch I had saved a ton of money it also was a lot easier to use and with the easy access to support any issues can be worked out quickly. I save time and money

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 09, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
LM
Laura M.
Założyciel
Share
„MailerLite: niesamowita obsługa, responsywna i łatwa w użyciu”
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

The Help Team Chat function is amazing. 24/7, responsive, and no question is too small! I often have an answer in less than 5 minutes.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

Would love some additional website features (ability to add comments, more templates).

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

Built a landing page in record time, built a website (drag and drop, some coding), and have streamlined my mailing lists.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 07, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AW
Abigail W.
Założyciel
Share
„MailerLite błyszczy na wiele sposobów”
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

MailerLite is super easy to use and isn't overpriced. You can add so many elements to make your email campaigns amazing such as quizzes, landing pages, dynamic content and automations. I've been a client for a few years and every few months MailerLite's team launches some new killer features or complements what already exists, they're never really done with improving their service.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

None that I can think of, could have more integrations with other tools perhaps

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

Being able to scale communication with my community without losing the personal touch

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 06, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Justinas J
Justyna J.
Partner Zarządzający
Share
„System biuletynów zgodny z RODO”
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

As we are a data protection focused law firm, GDPR compliant mailing to our clients is a must. Besides that - Mailerlite has all the functions we need for our mailing warking flawlessly.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

None that we see. Perhaps group management could be improved, but that also may come down to using the software once in a quarter.

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

Reaching out to our clients in a very convenient manner, we are a data protection focused law firm and we are impressed with the attention of Mailerlite to GDPR compliance

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 06, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Sandisa M
Sandis M.
Szef handlu elektronicznego i marketingu cyfrowego
Share
„Łatwy w konfiguracji i obsłudze. Z pewnością przyjazny dla początkujących. Zawiera wszystko, czego potrzebujesz – wyskakujące okienka, automatyzację itp.”
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

The ease of use. I began learning how to use email marketing not too long ago. In past years I've tried out four different email marketing platforms, but shortly after using MailerLite for the first time, I am here to stay. I use MailerLite for a couple of my private projects as well as for clients of mine.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

Until now I can't think of anything that's missing, but I am fairly new to email marketing.

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

I use automation as a part of the sales process. Several chains of emails help me to convert leads into paying customers. I use MailerLite mostly for e-commerce stores. I still have to learn about transactional emails and how to use them properly.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 06, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
CH
Chris H.
Założyciel
Share
„Prosty i bardzo skuteczny”
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

I use Mailerlite on two of my sites, https://eopinion.org and https://sportingopinion.org and have to say the features and pricing are everything a budding entrepreneur needs. It's an incredibly powerful tool for the money.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

Nothing really, I've used several email providers and for the price, this can't be beaten.

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

email sign ups and pop ups.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 06, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
DA
Daniel A.
Założyciel
Share
„Uwielbiam Mailerlite”
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

The attitude of the company; respecting customers, being transparent and always looking to improve.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

Uploading images could be a lot easier, I would like to be able to drag and drop them into emails.

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

I've been able to create attractive emails, build my list, create landing pages and get help on website design.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 06, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Giorgi N
Giorgi N.
Dyrektor ds. Marketingu
Share
„Łatwy w obsłudze i bardzo intuicyjny! Gorąco polecam!”
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

It's already 4 or 5 years since i started using MailerLite and as it was easy to use then, it's easy even now, when there are so many new features and options. I really like simplicity of mailerlite.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

I can't say that there is something that i dislike. I'm very satisfied with MailerLite

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

As for a small business owner for me it's important to be in touch with customers and collect data from potential customers.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 06, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Tobiasza S
Tobiasz S.
To Wadyultant
Share
„Wreszcie system poczty elektronicznej, który doskonale równoważy wydajność i prostotę”
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

MailerLite has everything that you could possibly need, split up into coherent modules so that not everything overwhelms you at once, and designed in a way that makes it easy to use. It's the perfect balance between power and simplicity. They also keep improving and launching new products and features. It's always reassuring to see a company you rely on being so active.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

About a year ago there were some smaller bugs every now and again and the support wasn't too helpful or they didn't reply at all. I've since learned that they were growing rapidly during this time, so I guess that's expected and today they've got one smooth-running operation.

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

Everything from converting visitors to subscribers, segmenting those subscribers, automating those segments, keeping them engaged with personalized emails, and finally selling – MailerLite lets me run a big part of my business with just one tool.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 06, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
CH
Krystyna H.
Założyciel
Share
„Niezwykle łatwy w użyciu i bardzo przyjazny dla początkujących”
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

Advanced automation with many options to really kit out your newsletters, really easy to navigate, and set up a fully automated string of newsletters.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

So far I haven't found anything that I really dislike.

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

Being able to send out newsletters based on timezone has helped so much! I have been able to get my content in front of my subscribers at the right time.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 05, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SS
Stoil S.
Założyciel
Share
"To jest tego warte !"
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

It is great for beginners in business. It is a great opportunity to study the software and after accumulating a base with customers to switch to a paid version, with a low price.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

The screen of the templates can be wider

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

I save time using wonderfully made software

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 05, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
BG
Bartek G.
Założyciel
Share
„Bardzo ładne, łatwe w użyciu narzędzie do marketingu e-mailowego!”
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

Heel gemakkelijke tool om te starten met e-mailmarketing/automation. Snel en gemakkelijk om een account aan te maken. De templates zorgen ervoor dat je zonder kennis onmiddellijk kan beginnen. Zeer interessante prijszetting.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

Depending on the possibilities you need, you depend on Zapier for integration with third parties. Advanced possibilities for automation are missing.

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

Easily send email campaigns with automatic replies.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 05, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SF
Sam F.
Założyciel
Share
"Robi sie coraz lepiej!"
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

Easy to use, affordable, great customer service, new features come out all the time.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

I have not come across anything I dislike. It does everything I need it to do and more.

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

It gives me a relatively easy way to collect emails and send out regular newsletters. I like that there are many types of forms, designs, and functions.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Listopada 05, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JT
Joanna T.
Dyrektor w Uob
Share
„Mailing del EEE, con un buen servicio de soporte, disponible siempre que ha hecho falta”.
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

Lo que más apreciamos es que se trata de una herramienta radicada en el EEE y, por Wadyiguiente, dentro del marco de protección de datos de referencia. También apreciamos su facilidad de uso, notable rendimiento y acceso a soporte, cuando ha sido necesario.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

Sería interesante que las organizaciones sin ánimo de lucro tuvieran algún tipo de descuento en los precios ;)

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

Cumplimiento de la normativa de protección de datos europea. Muy buena experiencia de usuario.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 05, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
CB
Cathy B.
Założyciel
Share
"Very Happy with MailerLite"
Co najbardziej lubisz w MailerLite?

It's easy to understand for non-techy folks like me but has all the features I need.

Co Ci się nie podoba w MailerLite?

There are a few little bugs with a few features such as the font color. It rarely takes the first color I pick. I have to pick a different color and then go back to the color I want. Same with font size.

Jakie problemy rozwiązuje MailerLite i jakie przynosi Ci to korzyści?

I can easily use automation and it's not nearly as complicated as I was afraid it would be. In fact, it's really easy.

Odwiedź witrynę