Rozmycie tła w Mailmodo
Logo Mailmodo
Mailmodo
Zwiększ konwersję e-maili dzięki interaktywnym e-mailom przypominającym aplikację
4.6
(128)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne, niezależne badania i zweryfikowane opinie użytkowników. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Recenzje Mailmodo i szczegóły produktu

Przegląd Mailmodo
Co to jest Mailmodo?

Mailmodo to platforma do marketingu e-mailowego, która umożliwia użytkownikom tworzenie i wysyłanie interaktywnych wiadomości e-mail z osadzonymi formularzami, ankietami, quizami i innymi widżetami bezpośrednio w wiadomości e-mail, zwiększając zaangażowanie użytkowników. Pomija to konieczność klikania przez odbiorców łącza w celu wypełnienia formularza, usprawniając proces i potencjalnie zwiększając współczynnik odpowiedzi. Mailmodo zapewnia również kompleksowe narzędzia analityczne i automatyzujące, które pozwalają optymalizować kampanie e-mailowe i skutecznie zarządzać danymi subskrybentów.

O nas Technologie Mailmodo
Rok założenia 2020
Wielkość spółki Pracownicy 11-50
Centrala San Francisco, Kalifornia
Media społecznościowe
Kategorie Mailmodo włączone Findstack
Zadawaj pytania dotyczące Mailmodo
Do czego najlepiej nadaje się Mailmodo?
Jak Mailmodo wypada w porównaniu z Wadytant Contact?
Jakie są zalety i wady Mailmodo?
Szczegóły produktu Mailmodo
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Rozlokowanie Chmura / SaaS / oparta na sieci
Trening Dokumenty
Języki Angielski
Funkcje Mailmodo
Testowanie A / B
Dostęp API
Analityka/Raportowanie
Odpowiedzi automatyczne
Zarządzanie odskokami
Planowanie kampanii
Import/eksport listy kontaktów
Pola niestandardowe
Konfigurowalne szablony
Narzędzia dostarczalności
Przeciągnij i upuść edytor
Kampanie kroplowe
Treść dynamiczna
Zarządzanie kampaniami e-mailowymi
Śledzenie wiadomości e-mail
E-mail wyzwalany zdarzeniem
Śledzenie geolokalizacji
Integracja z CRM
Strony docelowe/formularze internetowe
E-maile zoptymalizowane pod kątem urządzeń mobilnych
Marketing wielokanałowy
Personalizacja
Analityka w czasie rzeczywistym
Segmentacja
Integracja z Mediami Społecznymi
Testowanie spamu
Zarządzanie abonentami
Zarządzanie ankietami/ankietami
Zarządzanie szablonami
Zarządzanie anulowaniem subskrypcji
Media Mailmodo
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: czerwiec 25, 2024
Logo Mailmodo
128 Mailmodo Recenzje
4.6 na 5
Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 19, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SU
Siraj U.
Product Marketing Manager
Share
„Jedna z najlepszych dostępnych platform e-mailowych”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

One of the best thats available in this space. One big thing that I would like to highlight here would be the support team that's assigned to each of the accounts. They are super helpful and always there to guide and help you with whatever requirements you have in terms of platform usage. Plus they are always sharing updates on how the campaign performance in terms of inbox deliverability and open rates can be improved.

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

Nothing much to dislike here. There were some features that were missing when we initially started using the platform, however, the team took it up and it was made available in a couple. of months time.

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

We were switching our email service provider frequently either due to the service being offered or the exorbitant cost that they would charge. since our usage was on the higher side we needed something that would cover both these aspects of optimal performance at the right cost.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 03, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Pranay M
Pranay M.
Lider komunikacji marketingowej
Share
„MailModo: kompleksowe narzędzie do automatyzacji poczty e-mail usprawniające procesy biznesowe”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

Mailmodo is a great tool for managing email marketing campaigns. It provides a simple and intuitive interface that allows users to easily create, send, and track emails. The platform also offers features such as A/B testing, automated segmentation, and analytics. Overall, Mailmodo is a great choice for businesses looking to get the most out of their email marketing campaigns.

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

I dislike that Mailmodo does not offer an easy way to create and customize templates for emails. I also find it difficult to manage multiple email campaigns from the same dashboard. Additionally, I find the reporting capabilities of Mailmodo to be lacking compared to some other email marketing platforms.

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Mailmodo is solving the problem of email clutter and making it easier for users to manage their inboxes. It does this by providing users with automated sorting, filtering, and organization of their emails. This helps users save time and energy by not having to manually sort through emails themselves. It also allows users to quickly find relevant emails and respond to them in a timely manner. This helps improve productivity and efficiency, as well as reducing the amount of stress associated with managing email accounts.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Grudnia 02, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AG
Akszit G.
Założyciel
Share
„Mailmodo to nasze narzędzie do marketingu e-mailowego”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

Beautiful and Customized AMP Templates are the highlight

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

Sometimes the dashboard is little slow due to which there is a lag

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Helps us to activate and onboard users with engagement

Średni rynek (51-1000 szt.)
Listopada 08, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AJ
Anmol J.
Założyciel
Share
„Niesamowite wrażenia z Mailmodo dla kampanii e-mailowych”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

It's one of the cheapest emailing sender Ive found, plus it removes duplicates while adding new email lists, the support team is also very very helpful even though we are a small scale user for them. very easy to use.

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

There's pretty much nothing about it for now, would love if they could do other integrations as well like sms, WHATSAPP campaigns etc. that would turn it into a suite product.

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

We are a B2C Perks business, with Mailmodo it's easy to send email campaigns to our users. Whether it's bulk campaigns or triggered campaigns, it's easy and quick, plus we can schedule our campaigns and also the template making section is pretty robust which helps us design the emails directly on mailmodo without involving our design teams.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 03, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
PR
Pooran Prasad R.
Pomaganie sprzedawcom szukać mniej, sprzedawać więcej!
Share
„Uzyskaj więcej konwersji i zaangażowania dzięki swojej poczcie”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

AMP mails reduce extra clicks and Mailmodo has built a good framework to enable just that. The ability to connect our own SMTP is a big plus Drop-in modules of the most commonly used tools save a lot of time

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

More font options will be better. Even better will be Google Fonts integration

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Making our users engage more in the mail we send so that they can do more inside the mail avoiding extra clicks on an external website. Book a meeting inside an email- check Take feedback inside a mail - check Custom SMTP - check

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 01, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AV
Akash W.
Generowanie popytu na leady
Share
„Świetne narzędzie do marketingu e-mailowego”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

For all beginner level email marketing needs, this is the best tool out there. Comes at a great price point and has all features needed. Easy onboarding and implementation also.

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

Nothing really. Some STO features aren't there in all aspects - that'd be great.

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

We need to send a bunch of emails to Zaletypects and users from time to time and Mailmodo has automated that process.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 25, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AS
Anirudh S.
Założyciel
Share
„Najlepsze narzędzie do marketingu e-mailowego z funkcją AMP”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

The best feature I like about mailmodo is the AMP feature, drag and drop builder, and intregrations with other apps. Mailmodo has asigned a relationship manager to us who provide us the best support on call. We are using mailmodo for our everyday email campaings. Analytics and dashboard is also very easy to use.

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

There are some glitches in the app, sometime the website crashes. Otherthan that every this is good.

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

AMP feature is the best feature which we were looking for and mailmodo solved our problem.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Październik 04, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Karana J
Karan J.
Zastępca dyrektora Pw Gulf
Share
„Idealne połączenie technologii, innowacji, wygody i pełnych pasji pracowników w OGNIU!”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

- State of the art AMP version. - Custom automations, journeys & product integrations. - Simple & Yet detailed campaign analysis - A team full of passion & pride for the product they are offering. I absolutely love the fire.

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

Nothing particularly game-changing, but I would say that native API integrations with at least the top CRMs out there would be amazing.

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Reaching out to customers in the most convenient way possible by making their experience so good that they don't resist complying.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Września 26, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AS
Anirudh S.
Założyciel
Share
„Efektywna i przyjazna dla użytkownika usługa poczty elektronicznej”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

Mailmodo is a reliable and efficient bulk email service, the best part I like about Mailmodo is AMP emails and deliveribity rate. Very easy to use and create campaigns, and webhook integration works seamesly.

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

AMP approval takes a very long time, other than that everythig is good.

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

We were facing problems in conduction polls in the email and collection data from the users. Now with mailmodo we have a lot of analytics of our users, we do polls in the emails and the clickmap feature is the best, we get the exact data of users clicking on the links.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Czerwiec 29, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AB
Ajay B.
Założyciel
Share
„Mailmodo to platforma przyjazna dla użytkownika”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

Ease of using the platform and special mention about the pro active back support of Mailmodo team

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

If the bill is overdue & you open the portal, it shows Account Frozen

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Mailmodo has solved... 1. Efforts of making HTML coding that saves time. 2. Email campaign can be scheduled as per the date & as planned. 3. Ease of Transmission 4. Monitoring the transmission to the targeted audience 5. Track email transmission in real time 6. Browser-based portal and many more........

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
01 maja 2023 r.
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
RS
Ranvir S.
Założyciel
Share
„Świetny produkt, bardzo mi się podobał”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

The interface is great. We love sending our email using mailmodo. We also send forms to grab the submissions from Mailmodo which is one of the coolest features.

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

The contact list can be improved a little.

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

They are solving the problem of improving email deliverability and making getting the input of users directly from their mailing box rather than taking them to a separate website.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Kwiecień 24, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Nikhila B
Nikhil B.
Szef operacji i finansów
Share
„Świetny dostawca usług pocztowych”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

Great features with a good support team who are always ready to help

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

Few things still not available which are there in foreign mail service providers

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

They are bringing resolutions to specific problems of organisations quickly as well which helps in better email campaigns.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Kwiecień 13, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Mohita Alama L
Mohit Alam L.
Szef marketingu
Share
„Dzielenie się wiedzą z naszą bazą użytkowników stało się łatwe”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

If I were to discuss the benefits and advantages of using Mailmodo, they would include: -Simplified email creation process that saves time and effort -Customizable email templates with a user-friendly interface -The ability to embed interactive content like surveys, forms, and buttons -Detailed analytics and reporting features for tracking email performance and user engagement.

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

It will be great if there is an option where we can download the newsletter in the PDF format so the same can be forwarded to our user base who are active in other platforms like Discord, Medium etc

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

In the crypto space, educating and informing individuals is a crucial aspect of building a knowledgeable and engaged community. Mailmodo has played a vital role in helping us achieve this goal, and we've been utilizing the platform for the past eight months with great success. We would like to express our gratitude to Mehak, our Customer Success Manager, for her invaluable assistance in keeping us up to date with the latest features and guiding us through the process.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Kwiecień 12, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Vineeta K
Vineet K.
Starszy menedżer ds
Share
„Mailmodo to hack na rozwój mojej firmy”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

The AMP system that they have created is best suited for my business and I am able to scale up my reveneue by 70%

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

It should have a deep integration with moengage so its easy to pass all info into moengage

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Mailmodo have made my email operations easy which have decreased my time to create segments and emails in mailmodo and increSe revenue

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Kwiecień 12, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AS
Aruna S.
To głowa
Share
„Szablony i kampanie mają dobry format”
Co najbardziej lubisz w Mailmodo?

The templates option is too good and best

Co Ci się nie podoba w Mailmodo?

Too many Segments created in a long time is not an option removed.

Jakie problemy rozwiązuje Mailmodo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Sending emails to all our clients at one time

Odwiedź witrynę