poniedziałkowe rozmycie tła CRM
poniedziałek logo CRM
monday CRM
4.6
(728)
(dawniej CRM sprzedaży poniedziałkowej)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne, niezależne badania i zweryfikowane opinie użytkowników. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

poniedziałkowe recenzje CRM i szczegóły produktu

poniedziałek Przegląd CRM
Co to jest poniedziałkowy CRM?

Monday CRM to oparta na chmurze platforma do zarządzania relacjami z klientami, zaprojektowana specjalnie dla zespołów sprzedażowych. Znana z łatwości obsługi platformy i skupienia się na automatyzacji powtarzalnych zadań, pozwala zespołom sprzedaży skupić się na budowaniu relacji z klientami. Dzięki funkcjom takim jak ocenianie potencjalnych klientów, śledzenie wiadomości e-mail i rejestrowanie połączeń, Monday CRM jest doskonałym rozwiązaniem dla każdego zespołu sprzedaży, który chce zwiększyć swoją produktywność i zamknąć więcej transakcji.

O nas monday.com
Rok założenia 2012
Wielkość spółki Pracownicy 5001-10,000
Centrala Tel Aviv, Izrael
Media społecznościowe
poniedziałek Kategorie CRM włączone Findstack
Zadawaj pytania dotyczące poniedziałkowego CRM
Do czego poniedziałkowy CRM jest najlepszy?
Jak poniedziałkowy CRM wypada w porównaniu z Act!?
Jakie są zalety i wady poniedziałkowego CRM?
poniedziałek Szczegóły produktu CRM
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Łatwość użycia
Początkujący
Pośredni
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, mobilny Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Trening Dokumentacja, filmy, seminaria internetowe
Języki Chiński, holenderski, angielski, francuski, niemiecki, japoński, koreański, polski, portugalski, rosyjski, hiszpański, turecki
poniedziałkowe nagrody CRM
Findstack Odznaka ogólna 2024
poniedziałek Funkcje CRM
Dostęp API
Planowanie spotkań
Rejestrowanie połączeń
Narzędzia współpracy
Zarządzanie kontaktami
Zarządzanie opiniami klientów
Segmentacja klientów
Sprzedaż biletów obsługi klienta
Konfigurowalne pulpity nawigacyjne
Import / Eksport danych
Zarządzanie dokumentami
E-mail marketing
ołów zarządzania
Czat na żywo
Automatyzacja marketingu
Mobile Access
Zarządzanie zamówieniami
Katalog produktów
Cytaty/propozycje
Raportowanie i analityka
Kontrola dostępu oparta na rolach
Prognozy sprzedaży
Zarządzanie rurociągiem sprzedaży
Integracja z Mediami Społecznymi
Zarządzanie ankietami
Zarządzanie zadaniami
Zarządzanie terytorium
Integracje z innymi firmami
Uprawnienia użytkownika
Automatyzacja pracy
poniedziałek Media CRM
poniedziałek CRM 0
poniedziałek CRM 1
poniedziałek CRM 2
poniedziałek CRM 3
poniedziałek CRM 4
poniedziałek CRM 5
poniedziałkowe zrzuty ekranu CRM
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: czerwiec 25, 2024
poniedziałek logo CRM
728 monday CRM Recenzje
4.6 na 5
Średni rynek (51-1000 szt.)
Luty 26, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SL
Steve L.
Założyciel
Share
„Łatwy w obsłudze i szybki w rozpoczęciu pracy”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

The CRM is easy to use and quick to get started with

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

Not really a dislike as such. We are early in using the system and find some of the dashboards don't quite reflect what we'd like to see. We are working with it though to see if we can display the information in other ways

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

It is giving us a better insight into our pipeline and helping us forecast the business we expect to win. This will also help highlight training needs and identify where team development and marketing activity can help us continue our growth story as a business

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 01, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
LC
Ludwik C.
Dyrektor Handlowy
Share
„Świetna obsługa już od ponad 2 lat!”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

Monday.com is the most efficient CRM program I have used in the last two years. It is easy to use and better than keeping a Google Drive or Excel Spreadsheet.

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

There is nothing that I dislike about monday.com. It is so easy to use.

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

Monday.com has been solving my sales problems, and it helps me keep everything organized. I love how you can customize the different boards.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 29, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JG
Jennifer G.
Artysta fryzur i makijażu
Share
„Jedno miejsce na wszystko!”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

You can be working on a document, and not have to worry about saving the document, and when someone else goes in and contributes to the same document, you can see who did it and what their comment was. It's super easy to use, I can make old-fashioned check-off lists, and it keeps track of what I did before and down to the last click I made.

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

You have to wait to open it 😂. It's not as easy to implement as Teams, for example

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

tracking. Tracking clients and tracking my own "to-do" list

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 22, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SG
Steve G.
Założyciel
Share
„Trzymaj mnie skupionym i zorganizowanym”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

With 3 different businesses, monday keeps me focused and organized and doesn't let me forget important tasks that would otherwise be missed.

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

It should enter items on the boards when I think about them instead of me having to actually type the items out......mind reading would be a nice upgrade.

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

Keeps me from missing steps or shortcutting processes

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 01, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Sarah D
Sarah D.
Grafik
Share
„Najlepsza rzecz od czasu krojonego chleba…”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

The most helpful part of Monday is that I can use it for all my project management needs. Monday is so simple and "Excel-like" that it's really easy to explain for those that I partner with that are a little older & technology is a struggle. For almost 3 years now, Monday has helped me bridge the gap between the "technological generational gap".

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

I've come across a few things that I "dis-liked" but after taking the time to watch a video and read the tutorials they have available, I've yet to find something that I couldn't figure out with tutorials & online help.

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

The fact that Monday is Wadytantly growing their integrations and implementing new features is a HUGE benefit for me. I'm a small start-up and their Wadytant growth allows me to do the same!

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 13, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Barb A
Barba A.
Kierownik Rozwoju
Share
„Świetne narzędzie do zarządzania projektami”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

One place to store all of my lists and project components. The ability to attach pertinent Files to my entries. The ability to assign a task to others inside your organization. The ability to @ mention and send email to others. Being able to copy a project list, so no recreating the wheel for the recurrence of that project.

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

Doesn't intersect/talk to our CRM. sometimes a little difficult to understand how to do something new.

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

Helps me keep track of my tasks by project. This helps me stay organized. Also, allows my successor a good map to follow.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 01, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Jonathana F
Jonathan F.
Starszy specjalista ds. marketingu cyfrowego
Share
„Świetny produkt i bardzo przyjazny w użyciu”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

I like how well you can organize all the different tasks. I also like how the app on the phone allows you to organize everything without having to go to a computer and update stuff. Our team has implemented Monday.com as one of our go-to's for reminders and updates with our clients orders. It has become a tool we use all the time for us to keep track of our Wadytant client changes.

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

The downside might be the amount of templates the system has. For example, we don't use Monday.com as a traditional marketing company would, but we use it as a system that helps us stay organized with our client orders, so if we had some templates that relates more to organization then it would be even better

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

It has helped our company a lot because as a team we are able to see immediate updates to our client orders and changes we need to make.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 26, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Xiomary H
Xiomara H.
Instruktor
Share
„Najlepsza platforma robocza, z jakiej w życiu korzystałem”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

I like that Monday is very versatile and allows you to create anything from a simple dashboard for your activities to a CRM for your company in just a few minutes.

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

Automations are sometimes a bit complex to customize or are misconfigured later

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

Keep track of clients and all information in one system

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 22, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Jose Miguela R
Jose Miguela R.
Dyrektor generalny i współzałożyciel
Share
„To najlepszy crm”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

I can create my own pipeline and automatize

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

nothing, it is perfect. It is Wadytantly improving

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

I have my sales team pipeline and also my laboratory pipeline of results

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 22, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
HB
Harry B.
Założyciel
Share
„Elastyczny CRM, który umożliwia przepływ danych bezpośrednio do zarządzania projektami”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

The flexibility to easily customize and scale according to the size of the business makes monday.com a class leader. Our team can complete all their work in one place making our workflow simple and easy to use.

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

Some of the built-in automation is limited. Admin permission options are limited and could be improved for accounts that do not have the Enterprise licance.

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

Tracking communication with customers. Keeping up with sales-related tasks. Handing over sales data to project management.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 21, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
CW
Chris W.
Założyciel
Share
"Wysoce zalecane Monday.com dla wielu rodzajów przedsiębiorstw”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

The versatility, and customizability - there's something you can use it for for almost any client we work with.

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

It is so customizeable that to do a very specialized solution for a business can often require a lot of set-up time in our experience. There are a lot of different types of templates to start with.

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

Many clients come to us with no CRM at all, and this is a great product to use that isn't as expensive as others that are only CRMs, and we can expand this as they grow.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Listopada 20, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JW
Jade W.
Szczeniak konsjerż
Share
„Łatwy w nawigacji”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

Easy to organize and use. Able to separate what I need and don't need to see.

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

Storage space fills up quickly. Have to create a new board at times because of space.

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

Organizing the sales

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 20, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Yony'ego M
Yony ​​M.
Dyrektor ds. marketingu i rozwoju biznesu
Share
„Świetne i łatwe do wdrożenia”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

Finally a CRM and Project Management in one software. Easy to use and implement with our sales and marketing team. Customer Support is the best and is able to help to streamline the process. Great for everyday use, highly recommend you give it a try.

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

I dont have any dislikes at the moment, but will update once I do run into a snag.

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

CRM for our sales team

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 20, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
LO
Łukasza O.
Dyrektor
Share
„Poniedziałek jest najlepszy”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

Monday helps me stay organised and is highly customisable. It was really easy to get started with and I now use it every day. It's also smoothly integrated into several other services that we use.

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

There are a few different pricing levels, and I feel that some features they hold back on the lower tiers should be available to all paying users.

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

It helps us keep track of potential clients, existing clients, project progress, invoicing status and project completion.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 20, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
NA
Mikołaj A
Założyciel
Share
„Świetne doświadczenie zawodowe, łatwy w użyciu”
Co najbardziej lubisz w poniedziałkowym CRM?

Nice and easy design, so it's more fun to use at work

Co Ci się nie podoba w poniedziałkowym CRM?

Sometimes it's a bit slow, it's loading long for example

Jakie problemy rozwiązuje poniedziałkowy CRM i jakie korzyści dla Ciebie z tego wynika?

Reminders, Customer Data

Odwiedź witrynę