Moosend rozmycie tła
Moosend logo
Moosend
Bezproblemowy marketing e-mailowy
4.6
(672)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne i kompleksowe porównania, które pomogą Ci znaleźć najlepsze oprogramowanie. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Moosend Recenzje i szczegóły produktu

Moosend Przegląd
Co to jest Moosend?

MoosendNiezwykle wydajna obsługa klienta jest głównym powodem, dla którego ludzie kochają tę platformę. Ich doskonały zakres obsługi klienta zapewnia doskonały czat na żywo, aby uzyskać dostęp do obszernej bazy wiedzy, a także samouczków wideo. Zaawansowane funkcje są dostępne nawet w ramach bezpłatnego abonamentu, a platforma zapewnia kompleksowe raporty, które zapewniają wgląd w geolokalizację, a także dane mapy cieplnej. Szczególnie, Moosend ma bezpłatny plan na zawsze, który pozwala użytkownikom wysyłać nieograniczoną liczbę kampanii, jeśli mają mniej niż 1000 subskrybentów. Wyższe poziomy oferują również bardziej niezawodne narzędzia i funkcje.

O nas Moosend Ltd
Rok założenia 2011
Wielkość spółki Pracownicy 51-200
Centrala Londyn, Wielka Brytania
Media społecznościowe
Moosend Kategorie na Findstack
Zadawaj pytania dot Moosend
Co Moosend jest najlepszy dla?
Jak działa Moosend w porównaniu do Mailmodo?
Jakie są zalety i wady Moosend?
Moosend Szczegóły Produktu
Nasze możliwości
AI
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / oparta na sieci
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Szkolenia Dokumenty
Języki Angielski
Moosend Plusa i Wady'ego
Zalety
  • Zaawansowane funkcje dostępne nawet w ramach darmowego planu
  • Szybka obsługa klienta dostępna na czacie na żywo
  • Kompleksowe raportowanie obejmuje wgląd w geolokalizację i dane mapy cieplnej
wady
  • Edytor poczty e-mail i rejestracja w kreatorze mogą być trudne w użyciu
  • Wybór szablonu projektu jest dość prosty
Moosend Cechy
Testowanie A / B
Dostęp API
Analityka/Raportowanie
Odpowiedzi automatyczne
Zarządzanie odskokami
Planowanie kampanii
Import/eksport listy kontaktów
Pola niestandardowe
Konfigurowalne szablony
Narzędzia dostarczalności
Przeciągnij i upuść edytor
Kampanie kroplowe
Treść dynamiczna
Zarządzanie kampaniami e-mailowymi
Śledzenie wiadomości e-mail
E-mail wyzwalany zdarzeniem
Śledzenie geolokalizacji
Integracja z CRM
Strony docelowe/formularze internetowe
E-maile zoptymalizowane pod kątem urządzeń mobilnych
Marketing wielokanałowy
Personalizacja
Analityka w czasie rzeczywistym
Segmentacja
Integracja z Mediami Społecznymi
Testowanie spamu
Zarządzanie abonentami
Zarządzanie ankietami/ankietami
Zarządzanie szablonami
Zarządzanie anulowaniem subskrypcji
Moosend Media
Moosend 0
Moosend 1
Moosend 2
Moosend 3
Moosend 4
Moosend 5
Moosend Zrzuty ekranu
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: lipiec 21, 2024
Moosend logo
672 Moosend Recenzje
4.6 na 5
Średni rynek (51-1000 szt.)
Luty 06, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
DHAKSHINMURTHY R. awatar
Dhakshinmurthy R.
Współpracownik ds. rekrutacji
Share
„Dobre narzędzie”
Co lubisz najbardziej Moosend?

Its is user friendly and helps in automation and analytics. its gives you a boost in audience and can be easily integrated with your enterprise software.

Czego nie lubisz Moosend?

Customization and designs for template should be enhanced, which would help me to create and implement my ideas.

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

it has created a bond with our customers which has given us an high engagement and promotion

Średni rynek (51-1000 szt.)
Luty 05, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Manisukssidha K. awatar
Manisukssidha K.
HR wykonawczy
Share
„Niezwykła platforma do automatyzacji marketingu e-mailowego”
Co lubisz najbardziej Moosend?

When compared with Mailchimp we find Moosend is one of the best alternative with more user-friendly features and more reliable.

Czego nie lubisz Moosend?

There is nothing to dislike about the product as it help in getting higher returns than invested.

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Moosend helps with email marketing and being able to send my potential customers and clients regular emails. It also helps with automating emails for all products.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 03, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SP
Sukssidha P.
Założyciel
Share
„Najlepsze w historii narzędzie do marketingu e-mailowego”
Co lubisz najbardziej Moosend?

Most useful marketing automation tool for beginners as it is very easy to handle and can be managed very effectively.

Czego nie lubisz Moosend?

I dont have any dislike about this particular product when comparing it with mailchimp or any otther similar product that i used before.

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

It helps in finding the targetted audience to whom email can be delievered with more filterations on genuiness.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Jan 31, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Pandiarajan A. awatar
Pandiarajan A.
Dyrektor generalny ds. marketingu cyfrowego
Share
„Narzędzie Marketing Automation dla kampanii e-mailowych”
Co lubisz najbardziej Moosend?

Email automation campaign made easy with moosend, and landing page customization

Czego nie lubisz Moosend?

So far no negative about moosend, will update you in future if any issue

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Email Automation campaign

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 24, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Suresha A
Suresz A.
Główny specjalista ds. treści / Menedżer ds. marketingu cyfrowego
Share
„Najlepsze narzędzie do automatyzacji poczty e-mail”
Co lubisz najbardziej Moosend?

Email campaign automation and landing page personalisation

Czego nie lubisz Moosend?

Costing and not User friendly websites..

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Marketing automation

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 22, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Jerin C
Jerin C.
Human Resources Manager
Share
„Platforma automatyzacji nr 1”
Co lubisz najbardziej Moosend?

Moosend is the best marketing platform for the beginners to learn the automation tools and it is very easy to use, user friendly and has good integration.

Czego nie lubisz Moosend?

It has some bugs, glitches and some technical issues

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Moosend solves the complexity of email marketing with its user friendly interface and features. Moosend helps with an option for drag and drop which helps to create showing email with out coding.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 18, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
YI
Yamini Sudha I.
Założyciel
Share
„Moja myśl nt moosend"
Co lubisz najbardziej Moosend?

The features and services I like about moosens is there personalising the communication which helps the campaign performance to boost at a drastic level as it adds up relevance of the communication. This platform is easy to use as its user friendly, the automating all the communication with various channel is a all in one platform.

Czego nie lubisz Moosend?

I don't have any such dislike about moosend. As I'm more families with the tools and features. It helps us to increase the company revenue in a indirect way.

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

The main problem we faced is bounce rate in email, that has been addressed and solved which helps us to increase our revenue.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 14, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
NF
Nabizeth F.
Założyciel
Share
„Moje poglądy nt moosend"
Co lubisz najbardziej Moosend?

The key feature I like about moosend is personalization which helps the communication more relevant to the user and that increase the campaign performance and campaign result and significant increase in company revenue. The platform is user friendly and easy to use and fast to implement.

Czego nie lubisz Moosend?

In email there is no default option to set the font size even though it's a minute bug that Wadyume some significant time.

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

In a sertain point we started to send bulk email which resulted in significant increase in bounce rate which is encountered by moosend team and it started decreasing.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 13, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Nivetha P
Nivetha P.
Założyciel
Share
„Najlepsza platforma automatyzacji”
Co lubisz najbardziej Moosend?

Moosend is very much user friendly interface,target specific audience segments with personalized content and workflows to engage subscribers based on their behavior.

Czego nie lubisz Moosend?

I dont have any concern at this moment, I should sa it is the best automation platform.Moosend is very much user friendly interface,target specific audience segments with personalized content and workflows to engage subscribers based on their behavior.

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Moosend always simplifies Email Campaign Management for me and its very useful.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 11, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
GopiKannan str. awatara
Gopi Kannan P.
Młodszy inżynier oprogramowania
Share
„Jedna z najlepszych platform do automatyzacji poczty e-mail”
Co lubisz najbardziej Moosend?

The most effective email tracking platform lowers spam.

Czego nie lubisz Moosend?

As of right moment, nothing that I know of is the finest email marketing tool

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

It saves me a few seconds when sending bulk emails.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 07, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Sindhu R. awatar
Sindhu R.
Projektant interfejsu użytkownika
Share
„Automatyzacja e-mail marketingu”
Co lubisz najbardziej Moosend?

It is time efficient and useful to send more emails

Czego nie lubisz Moosend?

So far no dislikes. Now iam using it everytime

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

It solves over pressure towards sending more emails

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 02, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SS
Sandip S.
Założyciel
Share
„Skuteczny marketing e-mailowy – łatwy nawet dla nowicjusza w dziedzinie technologii”
Co lubisz najbardziej Moosend?

Drag-and-drop! Building emails with Moosend is like playing digital dress-up. It's so intuitive, that even I can create professional-looking campaigns without banging my head against the keyboard. Automation on autopilot: Setting up autoresponder sequences used to be a nightmare. Thankfully, Moosend's templates are like cheat codes for my business. Welcome emails, abandoned cart reminders, even birthday wishes—it's all there, ready to go. Data that makes sense: Numbers used to scare me, but Moosend's reports are fun to dig into. I can see what's working (and what's not) at a glance, so I can tweak my campaigns like a pro.

Czego nie lubisz Moosend?

Feature Feast (sometimes): The sheer number of features can be overwhelming at first. It's like walking into a candy store with ALL the options – you know, that feeling when you can't decide what to get? But once you explore and find your favorites, it's smooth sailing. Free plan limitations: The free plan is fantastic for testing the waters, but if you have a growing audience, you'll hit its limits pretty quickly. Be prepared to upgrade as your email list flourishes (which it will, thanks to Moosend!).

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

It is more than just an email tool; it's a growth engine. My open rates have increased, unsubscribes are a distant memory, and I'm finally seeing real results from my email marketing efforts. Thanks to Moosend, I can focus on what I do best – building my business, not battling email software.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 02, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MB
Manraj B.
Założyciel
Share
"Moosend : Świeże spojrzenie na dotrzymywanie kroku”
Co lubisz najbardziej Moosend?

My favorite aspect of Moosend is the dream team behind it. They're not just developers, they're marketing detectives, Wadytantly sniffing out industry trends and challenges. Unlike some "set it and forget it" platforms, Moosend evolves right alongside you, incorporating valuable insights and user feedback into their tool.

Czego nie lubisz Moosend?

Finding something I dislike about Moosend was like searching for a unicorn on Mars. It's Wadytantly innovating, and even if you spot a wrinkle, the responsive team is eager to hear your ideas and roll up their sleeves to make improvements. That proactive approach is music to my ears!

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Moosend keeps me seamlessly connected with my audience, delivering targeted messages and providing me with insightful metrics that matter. No more data overload, just actionable insights that help me refine my approach and nurture stronger relationships.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Grudnia 28, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Bhavathi S
Bhavathi S.
Projektant interfejsu użytkownika
Share
„Najlepsza platforma do automatyzacji poczty e-mail”
Co lubisz najbardziej Moosend?

It helps me to send bulk of emails in seconds

Czego nie lubisz Moosend?

No Wady for now..this is the best email automation platform

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Helps me to send bulk emails at a time

Średni rynek (51-1000 szt.)
Grudnia 26, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Shabeera H
Shabeer H.
Założyciel
Share
„Ułatw sobie pracę”
Co lubisz najbardziej Moosend?

Effortless Email Campaigns, valuable asset for our email marketing,friendly use for campaign creation.worth exploring.

Czego nie lubisz Moosend?

Analytics capabilities are limited and It would be beneficial if Moosend could offer more customization options directly within the platform for managing audience lists

Jakie są problemy Moosend rozwiązania i jakie korzyści z tego masz?

Email Marketing Efficiency and it creates Audience Engagement.

Odwiedź witrynę