Rozmycie tła Shopify
Logo Shopify
Shopify
Wzmocnienie potencjału Twojego sklepu internetowego
4.4
(4,477)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne i kompleksowe porównania, które pomogą Ci znaleźć najlepsze oprogramowanie. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Recenzje i szczegóły produktu Shopify

Przegląd Shopify
Co to jest Shopify?

Shopify to platforma eCommerce, która jest niemal synonimem firm eCommerce. Najbardziej znany z tego, że jest prostym i skutecznym narzędziem dla sprzedawców detalicznych, Shopify umożliwia szybkie i łatwe tworzenie portalu zakupowego, który oferuje dostęp do dropshippingu i narzędzia sprzedaży w mediach społecznościowych. Jest to przystępne rozwiązanie, które upraszcza cały proces uruchamiania i uruchamiania, oferując wiele opcji dostosowywania i dostosowywania podstawowych funkcji w miarę rozwoju firmy. Platforma obsługuje również szeroki zakres opcji przetwarzania płatności.

O nas Shopify Inc.
Rok założenia 2006
Wielkość spółki Ponad 10,001 pracowników
Centrala Ottawa, Kanada
Media społecznościowe
Zarządzany przez:
KD
Kristina Dahl Hesthaven
Trener Personalny
Kategorie Shopify włączone Findstack
Zadawaj pytania dotyczące Shopify
Do czego Shopify jest najlepszy?
Porównanie Shopify z BigCommerce?
Jakie są zalety i wady Shopify?
Szczegóły produktu Shopify
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, mobilny Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Szkolenia Dokumenty
Języki Angielski
Shopify Zalety i Wady
Zalety
  • Najlepsze w swojej klasie narzędzia eCommerce dla sprzedawców internetowych
  • Integracje z szeroką gamą narzędzi i aplikacji za pośrednictwem sklepu z aplikacjami Shopify
  • Kompleksowe zarządzanie zapasami za pośrednictwem planu Shopify POS Pro
  • Narzędzia do zarządzania klientami zawarte we wszystkich planach tworzenia profili klientów
  • Wiele opcji dostosowywania w sklepie z aplikacjami
wady
  • Subskrypcja POS wymaga również subskrypcji usługi eCommerce
  • Tryb offline często cierpi z powodu przestojów.
  • Nie najlepsza wydajność SEO
  • Minimalne opcje dostosowywania kasy
Funkcje Shopify
Opuszczony odzysk koszyka
Program partnerski
Integracja z CMS
Zarządzanie klientami
Opinie klientów
Konfigurowalne szablony
Zarządzanie rabatami
E-mail marketing
Wykrywanie oszustw
Karty Podarunkowe
Zarządzanie zapasami
Program lojalnościowy
Optymalizacja mobilna
Obsługa wielu walut
Sprzedaż wielokanałowa
Obsługa wielu języków
Zarządzanie zamówieniami
Integracja z POS
Przetwarzanie płatności
Zarządzanie Produktem
Rekomendacje produktu
Raportowanie i analityka
Zarządzanie zwrotami
Narzędzia SEO
Funkcje zabezpieczeń
Zarządzanie wysyłkami
Integracja z Mediami Społecznymi
Zarządzanie subskrypcjami
Zarządzanie podatkami
Integracje z innymi firmami
Shopify Media
Shopify 0
Shopify 1
Shopify 2
Shopify 3
Zrzuty ekranu Shopify
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: lipiec 22, 2024
Logo Shopify
4,477 Shopify Recenzje
4.4 na 5
Średni rynek (51-1000 szt.)
Czerwiec 27, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JF
John F.
Szef Jednostki Biznesowej
Share
„Rozwiązania dla Twojego biznesu internetowego”.
Co najbardziej lubisz w Shopify?

Shopify has built itself as a go-to e-commerce store. It offers several tools to manage business activities. Its simple and easy user interface is made to be useful for any type of person. One of the best features they offer its users is to customize their business presence regarding looks and functionality.

Czego nie lubisz w Shopify?

They are among the best in the business, although their pricing is high compared to other platforms.

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

Shopify helps me in growing my business without learning any technical skill. It offers different features such as adding products quickly, managing inventory and creating discounts. It also provides a variety of payment methods which is very beneficial for every online business.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 26, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
UA
Usman A.
Starszy specjalista ds. reklamy
Share
„Kompletna platforma do konfiguracji witryny internetowej handlu elektronicznego!”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

For someone new to websites, Shopify is the solution. It is straightforward to use as a web developer and a store owner who manages their websites. We recommend Shopify for all E-commerce solutions to our clients.

Czego nie lubisz w Shopify?

Shopify is a complete solution. I don't dislike anything about it, but getting to their customer support can be hectic sometimes, so I use their online community forum and get solutions there.

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

To set up an E-commerce store can be a tough job. There are many integrations that one needs to do, but with Shopify, everything is built in. You have setup, and your store and products, and that's it.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 24, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Larry'ego M
Larry M.
Wadyultant
Share
„Najlepsze rozwiązanie dla skalowalnego i niezawodnego sklepu internetowego.”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

There are so many features available for your Shopify store. There are a huge amount of apps that you can add to your store that let you have features just like the big guys. Many of them are free. The look and feel of a store is very customizable. It is very stable. You do not have to worry about technical maintenance.

Czego nie lubisz w Shopify?

I did have a problem with importing products via a .csv file. I lost images for my products and had to do a lot of manual uploads. While the import feature is possible, they do warn in their documentation that errors may happen. Hopefully that will be fixed in the future.

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

I create stores for others. It is fairly simple to do. Shopify stores are so professional and stable that it really is the best platform for professional e-commerce. The built-in inventory control really helps make running the store simple compared their competition.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 17, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Hirama O
Hiram O.
Wadyultant
Share
„Shopify to potęga dla firm każdego typu i wielkości”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

I love Shopify because it is just very expansive, it is very hard to find a ceiling when you are implementing Shopify into your business model and structure. It is so easy to have an idea and then see it is doable.

Czego nie lubisz w Shopify?

I don't like how strict it can be sometimes. With policies and rules it can be sometimes difficult for a few businesses, especially small business owners, to execute plans they have in mind.

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

Currently helping me run a small startup peripheral devices and accessories business. It helps us accept and process transactions, manage inventory, manage incoming and active orders and ship them successfully.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 16, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JD
Jeda D.
Założyciel
Share
„Idealny dla każdego, kto chce założyć małą firmę i nie potrzebuje dużego doświadczenia. Niezwykle łatwy!”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

The best thing about shopify is its ease of use. They make setting up an online shop and connecting it to vendors and suppliers super easy. It should be the first place you go to when setting up a small business.

Czego nie lubisz w Shopify?

I wish they could integrate more products like printify. Printify is free to use but doesn't give you a site, (you have to use it through etsy or shopify) but they integrate well together

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

The ability to get our products out to a wider range of audiences besides the traditional etsy or ebay approach. The need for diversification is extremely valuable to us.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Czerwiec 07, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
GC
Gaurav C.
Założyciel
Share
„Świetne narzędzie SAAS dla witryn e-commerce”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

Ease of Website building and availability of plugins

Czego nie lubisz w Shopify?

Lack of customization options on website

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

Easy ecommerce website creation to start a business

Średni rynek (51-1000 szt.)
Czerwiec 07, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SP
Saksi P.
Założyciel
Share
„Najlepsza platforma e-commerce”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

All metrics tacking, User friendly, easy to build website

Czego nie lubisz w Shopify?

No downsides as such of using Shopify, so far so good

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

Best Prices, variety of templates, various metrics tracking

Średni rynek (51-1000 szt.)
Czerwiec 07, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MB
Mohamed B.
Doradca Ubezpieczeniowy
Share
"Sprzedaż produktów dobrej jakości na platformie"
Co najbardziej lubisz w Shopify?

All of the selling products are very quality on the platform. We can get the products in a friendly manner and the product is also very user friendly on the platform...

Czego nie lubisz w Shopify?

There is some delay to get the products in village side. If they deliver the products promptly to remote region; it will very convenient to the people. Otherwise it's good...

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

It will promptly deliver the products to the customer in villages and even City side. They will appoint good staff, and open more outlets in semi Urban and even agency...

Średni rynek (51-1000 szt.)
Czerwiec 07, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AK
Apoorv K.
Założyciel
Share
„Recenzja Shopify”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

It is very easy to setup & use. Creating website is very easy.

Czego nie lubisz w Shopify?

Csutomization options are limited if we want to modify anything on website

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

Shopify is very user friendly and easy to use. Normal people like me can easily understand most of the things in shopify. Very easy to access reports and analyze data.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Czerwiec 07, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AO
Aleksa EO
Założyciel
Share
„Jak Shopify zmieniło mój styl pracy”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

I like about Shopify that is a very easy App and has the most complete information regarding order and customers.

Czego nie lubisz w Shopify?

Sometimes is not very easy to locate the customer with the phone number

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

It helps me have information about customers and orders.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Czerwiec 06, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
BK
Balkrishna K.
Założyciel
Share
„Najlepsze narzędzie dla sklepu internetowego z branży e-commerce”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

Shopify is a great tool for starting an online business because it is really easy to set it up. It has pre-defined templates and it takes minutes to adjust the layout of the page the way that suits the user best.

Czego nie lubisz w Shopify?

The only disadvantage of Shopify are the expenses that the user has when he is setting up the e-commerce website. There are multiple fees like: monthly subscription fee, platform transaction, and credit card card fees

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

The only disadvantage of Shopify are the expenses that the user has when he is setting up the e-commerce website. There are multiple fees like: monthly subscription fee, platform transaction, and credit card card fees

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Czerwiec 06, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
NG
Nicole G.
Założyciel
Share
„Shopify to najlepsza aplikacja, z jakiej kiedykolwiek korzystałem”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

Shopify is very easy to use and I learn very easy how to use it and you can get all the information together.

Czego nie lubisz w Shopify?

Sometimes is hard to find customers with first and last names.

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

Shopify gives me information regarding customer and orders.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 05, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JN
Jozue N.
Założyciel
Share
„Najlepsze oprogramowanie w naszym stosie technologicznym”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

Ecommerce management end to end with the best in class integration setup

Czego nie lubisz w Shopify?

Nothing to note here they hit it out of the park

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

Product creation and management while fully integrating into our entire techstack

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Czerwiec 05, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
FB
Fernanda B.
Założyciel
Share
„Opinia o Shopify”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

Shopify is a very easy App for new start businesses and is super quick to use it.

Czego nie lubisz w Shopify?

It's not very easy to find customers with the address.

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

Shopify helps us have information related to the orders and customers.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 02, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Siddhartha T
Siddhartha T.
Specjalista ds. wydajności
Share
„Najlepszy kreator witryn e-commerce”
Co najbardziej lubisz w Shopify?

It is one of the best online store builder, good option for dropshipping and multi currency selling. As it runs on its own surver so you don't have to buy hosting seperately.

Czego nie lubisz w Shopify?

Sometime it gets overwhelming to find what you need because of so many setting options. Also when you need to unlock certain functionality you have to add respective apps which results in extra cost.

Jakie problemy rozwiązuje Shopify i jakie przynosi Ci to korzyści?

It provides with a professional e-commerce store with full sales funnel approach. Top of the line automation support, as well as international selling features. Access to more integrations. Option to manage 10 stores with single account.

Odwiedź witrynę