Rozmycie tła arkusza inteligentnego
Logo inteligentnego arkusza
Smartsheet
Usprawnione rozwiązanie do zarządzania pracą
4.4
(14,385)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne, niezależne badania i zweryfikowane opinie użytkowników. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Recenzje Smartsheet i szczegóły produktu

Przegląd arkusza inteligentnego
Co to jest Smartsheet?

Szczycąc się godną zaufania platformą zarządzania pracą ponad 90% firm z listy Fortune 100, Smartsheet to nowoczesne oprogramowanie do zarządzania pracą, które umożliwia firmom zarządzanie projektami, automatyzację procesów i przepływów pracy oraz skalowanie do portfeli i programów na poziomie przedsiębiorstwa. Oferuje solidny zestaw widoków, pulpitów nawigacyjnych, raportów i przepływów pracy do śledzenia i rejestrowania planów projektów, harmonogramów i zasobów. Smartsheet łatwo integruje się z wieloma aplikacjami i oprogramowaniem innych firm, aby umożliwić zespołom zintegrowanie platformy z ich obecnym sposobem pracy. To jedno z najbezpieczniejszych na rynku programów do zarządzania pracą klasy korporacyjnej, które zapewnia menedżerom i zespołom IT widoczność oraz szczegółową kontrolę nad danymi i dostępem.

O nas Firma Smartsheet Inc.
Rok założenia 2006
Wielkość spółki Pracownicy 1001-5000
Centrala Bellevue, Waszyngton, Stany Zjednoczone
Media społecznościowe
Kategorie arkusza Smartsheet włączone Findstack
Zadawaj pytania dotyczące arkusza Smartsheet
Do czego najlepiej nadaje się Smartsheet?
Jak Smartsheet wypada w porównaniu z Asaną?
Jakie są zalety i wady Smartsheet?
Szczegóły produktu Smartsheet
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, mobilny Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Trening Dokumenty
Języki Angielski
Zalety arkusza Smartsheet i Wady
Zalety
  • Automatyzacja oparta na danych dla bardziej wydajnych przepływów pracy
  • Łatwo konfigurowalna platforma
  • Wysoce wizualne rozwiązanie ułatwia śledzenie zadań
  • Funkcje zarządzania zadaniami o znaczeniu krytycznym pomagają zwiększać produktywność na dużą skalę
  • Niezawodna automatyzacja krytycznych procesów biznesowych dla zespołu i projektów
wady
  • Brak funkcji śledzenia czasu
  • Nie oferuje opcji automatycznego zapisywania
  • Ograniczony widok kalendarza
  • Brak funkcji śledzenia czasu
Nagrody Smartsheet
Findstack Odznaka ogólna 2024
Funkcje arkusza inteligentnego
Wsparcie metodologii zwinnych
Zarządzanie budżetem
Integracja kalendarza
Portal klienta
Narzędzia współpracy
Konfigurowalne pulpity nawigacyjne
Śledzenie zależności
Zarządzanie dokumentami
Udostępnianie plików
Wykresy Gantta
Integracja z aplikacjami innych firm
Śledzenie problemów
Tablice Kanban
Śledzenie kamieni milowych
Mobile Access
Powiadomienia i alerty
Zarządzanie portfelem
Śledzenie postępów
Planowanie
Szablony projektów
Aktualizacje w czasie rzeczywistym
Raportowanie i analityka
Zarządzanie zasobami
Zarządzanie ryzykiem
Kontrola dostępu oparta na rolach
Zarządzanie sprintami
Zarządzanie zadaniami
Komunikacja zespołowa
Śledzenie czasu
Automatyzacja pracy
Nośniki Smartsheet
Inteligentny arkusz 0
Inteligentny arkusz 1
Inteligentny arkusz 2
Inteligentny arkusz 3
Inteligentny arkusz 4
Inteligentny arkusz 5
Zrzuty ekranu Smartsheet
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: czerwiec 24, 2024
Logo inteligentnego arkusza
14,385 Smartsheet Recenzje
4.4 na 5
Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Luty 09, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
DJ
Deepak J.
Założyciel
Share
„Efektowne narzędzie do śledzenia danych i zarządzania projektami”
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

Ease of Implementation, ease of use and high prmpt

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

Limites lines accept and controlled formulae

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

its a great tool to operate in project management

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Luty 08, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Gurudewy S
Gurudewa S.
Specjalista Obsługi Klienta
Share
„Łatwość obsługi”
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

I love that it helps me in keeping track of my project tasks and deadlines. Also its an effective tool to represent the numerical figures in a graphical manner. I can easily plan my resiurces with help of this.

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

I wish if we could also get the flowchart feature in this tool

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

Overall, Smartsheet enabls me to collaborate the data more effectively. It has user friendly interface, great features like graphs etc make it a great tool to enhance productivity of me and my team.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 08, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AJ
Aarona J.
Założyciel
Share
"Przyjazny użytkownikowi"
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

I like the ease of which I can customize my sheets and adjust the conditional formatting.

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

Because I am not a project manager by trade there is a large learning curve for pulling data from a sheet to a dashboard. They have a lot of tutorial videos but I spend a lot of time watching a video for 30 seconds of information I need. Again I am a novice trying to use a professional program. Who knows, maybe I'll be adding project manager to my creditials.

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

Organizing mutliple events and planning for the year.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Luty 08, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
PK
Paul K.
Oprogramowanie komputerowe
Share
„SmartSheet to wysoce zalecana aplikacja internetowa do zarządzania pracą”.
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

It's my six years in total experience using a smart sheet for managing my work. Easily implemented and daily used it. During the implementation they helped me over the integration. Support agent answer my query ASAP. It's one of the useful applications that I am using to record and analyze the data in all Zaletypects. It's a user-friendly application.

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

So far, I don't have anything special to mention here.

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

Maintaining a record of work.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Luty 08, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
RB
Ramesz B.
Zarządzanie edukacją
Share
„Łatwość tworzenia Dashborada”
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

Automation, ease of use, ease of impletmentation, customer support

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

Pivot is not avaliable, Dashborad,Formula not user friendly

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

Smart sheet is every useful tracking Project management & task Management. Team Collaboration

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Luty 08, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
ST
Shikha T.
Założyciel
Share
„To przyjazne narzędzie do organizacji pracy. Możemy używać formuł. Pomaga łatwo zarządzać danymi.”
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

The best thing about SmartSheet is it's easy to use and helps teams work together smoothly. It is also good for tracking tasks and sharing updates with everyone.

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

Smartsheet can be a little challenging to understand for some people. And not have the latest features found in other tools. Sometimes, it might hang when handling heavy data.

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

Smartsheet helps us to keep our work organized and make it easy for everyone to work together.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 08, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Anumeeta K
Anumeet K.
Zastępca dyrektora generalnego ds. praw globalnych i tantiem
Share
„Imponujące narzędzie do zarządzania projektami”
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

Beautiful tool, wonderful project management

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

Cumbersome formulae application. Its not easy to apply formulae

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

Project and Task Management. It saves me nnumber of man hours using the report builder feature

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Luty 07, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JA
Jolie S. Kpaka A.
Założyciel
Share
„Bardzo skuteczny w mojej roli i obowiązkach”
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

Smartsheet is very useful for managing all our projects across all countries we work in tracking their progress and generating reports.

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

We work worldwide and have so many projects across the countries we operate in and sometimes due to the limited number of cells, rows, and columns we have had to record details of a country in 2 or 3 different sheets.

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

Project Management from Initiation to Closure.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Luty 07, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Marlie S
Marlie S.
Analityk Projektu III
Share
„Najlepszy produkt do zarządzania projektami”
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

It's very easy to use without a ton of training.

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

I haven't found anything yet that I don't like.

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

As a project manager, keeping on top of projects and keeping the project team informed of what they should be working on.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Luty 07, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Sandeepika. awatara
Sandeepika.
Asystent ds. żywności i napojów
Share
„Świetne narzędzie do projekcji danych”
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

User friendly interface and great to showcase when it comes to Data and graphic representation of data.

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

At times it creates hurdles when applying excel formals in the sheets and then it also at times create difficulties while we have to create monthly dashboards using the same template and Data driven graphs.

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

Instead of make different excel sheets, smartest offers us to save the data and from the same sheets we can show highlights to the management simply. Also we can share these files easily over emails or teams so it's kinda user friendly.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Luty 07, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
BR
Basim R.
Założyciel
Share
„Jedno kompleksowe rozwiązanie do przechowywania danych i uzyskiwania wglądu za pośrednictwem pulpitów nawigacyjnych”.
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

Automation, Dashboard, UI, record keeping, Data integration, and it is very easy to use

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

I can't add multiple tabs to one single sheet

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

It helps me to keep and rrecordof everything and also keeps on reminding me what task is due. Additional I just love the lock column feature which allows me to make sure that the data is not disturbed if shared with multiple users

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Luty 06, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
HM
Himani M.
Założyciel
Share
„Dzięki Smartsheet współpraca jest bardzo łatwa i zrozumiała”.
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

I like that we can collaborate with the team easily and the data is not lost. I also like the fact that we can add attachments and notes in each line. The feature of importing the data makes a lot of things easier and we can track the progress as well.

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

I would like for it to be more detailed for new users so that they can learn all the features properly.

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

Smartsheet solves my problem of doing all the work on different different tools and managing space on my system. It is online and does not get corrupt or the data is not changed. It ensures privacy as well because we decide who can have access to the file.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Luty 06, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
BB
Borysław B.
Założyciel
Share
„Produkt pomaga pracować nad projektami z wieloma różnymi osobami”
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

The user interface is great and allows multiple users to collaborate very easily on many documents. Implementation is very well made and there is a very well presented way to manipulate the users and their permissions within the system and the projects that they can work on. It's easy to use and very intuitive.

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

In our company we didn't find any negative sides of the SmartSheet product.

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

We had to use SmartSheet when we moved our production warehouse from one place to another. It helped a lot of people do their job much easily than with other alternatives.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Luty 06, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Jeffa M
Jeff M.
Analityk planowania
Share
„Doskonałe narzędzie do analizy danych”
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

Smarsheet is incredibly user friendly and enables me to collect data points from multiple users. I use Smartsheet on a daily basis for multiple different accounts. It was incredibly easy to implement within my organization.

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

That the training classes cost so much money.

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

Pulling multiple and diverse data points from multiple customers.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Luty 06, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Saurava N
Saurav N.
Asystent menadżera
Share
„Świetny w realizacji zadań i projekcji liczb dla kierownictwa”
Co najbardziej lubisz w Smartsheet?

Smarsheet gives us a platform to create and maintain data for our day to day tasks and allows us to represent the same in graphs & charts form to show the zest & highlights to the management real time.

Co Ci się nie podoba w Smartsheet?

Not a dislikie but a suggestion if this tool can also be used to prepare the flowchart diagrams. It will help more people.

Jakie problemy rozwiązuje Smartsheet i jakie przynosi Ci to korzyści?

We can connect Smartsheet with other tools like Microsoft Office 365, Google Workspace etc to create a unified system to share our day to day files and data. Along with this it is great to generate insightful reports and dashboards to track progress, identify bottlenecks, and make data-driven decisions.

Odwiedź witrynę