Seminarium internetowe Rozmycie tła w stylu ninja
Seminarium internetoweLogo Ninja
WebinarNinja
Najlepsze oprogramowanie do webinarów dla twórców i trenerów
2.9
(37)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne, niezależne badania i zweryfikowane opinie użytkowników. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

WebinarNinja Recenzje i szczegóły produktu

Przegląd seminarium internetowegoNinja
Co to jest webinarNinja?

W przypadku sesji na żywo i zautomatyzowanych oraz nagranych seminariów internetowych, WebinarNinja jest Twoją scentralizowaną platformą. Użytkownicy mogą łatwo przesyłać slajdy programu PowerPoint, tworzyć przestrzenie pytań i odpowiedzi, przeprowadzać ankiety, udostępniać ekrany, a nawet blokować uczestników podczas transmisji na żywo. Standardowe funkcje obejmują dane rejestracyjne uczestników, funkcje interaktywne, takie jak ankiety, pytania i czaty. Ponadto użytkownicy mogą eksportować dane abonentów, aby uzyskać głębszy wgląd w statystyki swoich odbiorców, współczynniki konwersji i retencji.

O nas Seminarium internetowe Ninja
Rok założenia 2014
Wielkość spółki Pracownicy 11-50
Centrala Sydney, Nowa Południowa Walia, Australia
Media społecznościowe
WebinarNinja Kategorie na Findstack
Ask Questions about WebinarNinja
What WebinarNinja is best for?
How does WebinarNinja compare to BlueJeans Virtual Events?
What are the Zalety and Wady of WebinarNinja?
Seminarium internetoweNinja Szczegóły produktu
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, Chromebook stacjonarny, Mac stacjonarny, Windows stacjonarny, Android mobilny, iPad mobilny, iPhone mobilny
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Trening Dokumenty
Języki Angielski
WebinarNinja Zalety i Wady
Zalety
  • Bardzo wydajne czasy odpowiedzi na czacie na żywo
  • Funkcja natychmiastowego udostępniania ekranu
  • Obsługuje integrację z ponad tysiącem aplikacji z Zapier
wady
  • Back-end jest trudny w nawigacji dla początkujących
  • Nie oferuje gwarancji zwrotu pieniędzy
  • Konserwacja jest często przeprowadzana bez wcześniejszego powiadomienia
Funkcje webinaruNinja
Analityka i raportowanie
Śledzenie uczestników
Automatyczne zaproszenia e-mailowe
Automatyczne przypomnienia o webinarach
Pokoje Breakout
Funkcjonalność czatu
Możliwość dostosowania marki
Konfigurowalne formularze rejestracyjne
Analiza zaangażowania
Zarządzanie zdarzeniami
Udostępnianie plików
Wideo i dźwięk HD
Podnoszenie ręki
Kontrola hosta
Integracja z CRM
Szablony stron docelowych
Narzędzia do generowania leadów
Odpytywanie na żywo
Mobile Access
Obsługa wielu języków
Webinaria na żądanie
Ankiety po webinarze
Zarządzanie pytaniami i odpowiedziami
Nagrywanie i odtwarzanie
Zarządzanie rejestracją
Udostępnianie ekranu
Integracja z Mediami Społecznymi
Ankiety i opinie
Wirtualne Tła
Narzędzia tablicy
Seminarium internetoweNinja Media
WebinariumNinja 0
WebinariumNinja 1
WebinariumNinja 2
WebinariumNinja 3
WebinariumNinja 4
WebinariumNinja 5
WebinariumNinja 6
Zrzuty ekranu z webinaru Ninja
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: czerwiec 24, 2024
Seminarium internetoweLogo Ninja
37 WebinarNinja Recenzje
2.9 na 5
Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 27, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
4.0
AG
Zweryfikowany recenzent
Założyciel
Share
„Doskonałe połączenie ludzi, procesów i technologii”
Co najbardziej lubisz w WebinarNinja?

Their effort to make it a super experience again. The features I have explored work smoothly and it is a pleasure to work in WebinarNinja again. Too many new features to mention. Well done to the hardworking team and co-founder Omar.

Co Ci się nie podoba w WebinarNinja?

One or two small things that need attention.

Jakie problemy rozwiązuje WebinarNinja i jakie przynosi Ci to korzyści?

A big issue for me is follow-up. WebinarNinja solves this problem 100% with follow-up emails that I can customize.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 26, 2019
 Źródło
Ogólna ocena:
3.5
AG
Zweryfikowany recenzent
Założyciel
Share
„Dobre narzędzie do udostępniania seminariów internetowych na żywo”
Co najbardziej lubisz w WebinarNinja?

We used webinar ninja for a few months for a campaign to interact with clients and talk about insurance issues. It was very useful and we shared the webinars as a series afterwards.

Co Ci się nie podoba w WebinarNinja?

If you dont need live interaction, youtube is a better option

Jakie problemy rozwiązuje WebinarNinja i jakie przynosi Ci to korzyści?

The live interaction with clients. It is a good tool if youre trying to teach something online so that the other party can ask questions and you answer them live.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
21 maja 2021 r.
 Źródło
Ogólna ocena:
1.0
AG
Zweryfikowany recenzent
Założyciel
Share
„Świetny pomysł na platformę, ale tak wiele problemów technicznych”
Co najbardziej lubisz w WebinarNinja?

The different types of webinars that you can do - prerecorded with live intro, hybrids. Plus brand of registration page and integrations.

Co Ci się nie podoba w WebinarNinja?

So many tech issues - video stopped playing during the webinar. Replay still not available after 48 hrs post-webinar. Settings saved as default don't copy across future webinars.

Jakie problemy rozwiązuje WebinarNinja i jakie przynosi Ci to korzyści?

being able to pre-record and do a live intro which not all platforms offer. And automated emails are helpful too.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Sierpnia 20, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
0.0
AG
Zweryfikowany recenzent
Założyciel
Share
„Poważnie, nie dotykaj tej firmy 10-metrowym kijem”
Co najbardziej lubisz w WebinarNinja?

The software is simple and does a few basic webinar functions. That's it. Read on to hear why this company is a scam.

Co Ci się nie podoba w WebinarNinja?

This company steals money from people. Stay away. Their business model is to prey on people with free trials and charge you thousands of dollars with a 'no refunds for any reason policy' due to a scammy auto-renewal. Their customer service is a joke and will patronize you, saying they can't because the policy says no, and try to sell you on using their software again despite saying it did not have basic features you need and that you were never going to use it, and not providing any confidence that they are good people worth working with. Their rep, Anna, would be fired at any normal company for suggesting that someone should pay thousands of dollars among their personal budget for the year for a service they have never used. Maybe this company will give her a raise for stealing money from someone, just as they've directed her to?

Jakie problemy rozwiązuje WebinarNinja i jakie przynosi Ci to korzyści?

Should be more like what problems have I realized, like being virtually mugged by a corporation. Benefits: Realizing that you should read reviews before even Wadyidering a free trial, regardless of if you are interested in using the product. I would've seen the countless other reviews confirming that this company steals money from people.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 11, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
0.0
AG
Zweryfikowany recenzent
Założyciel
Share
"Unikaj tego!"
Co najbardziej lubisz w WebinarNinja?

Nothing, slow beta service, with lots of bugs.

Co Ci się nie podoba w WebinarNinja?

We had to switch back to Zoom because the service simple does not work! It is still a beta service, customers simply can not connect to the webinar because of server errors. Many functions does not work on the web interface. The service is very very slow. We tried to reach customer service before the webinar start, but no answer. Of course they did not pay back the monthly fee.

Jakie problemy rozwiązuje WebinarNinja i jakie przynosi Ci to korzyści?

Webinar for 100 customer, it could not solve our problem because of system bugs.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 22, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
0.0
AG
Zweryfikowany recenzent
Założyciel
Share
„Jak zbudować platformę oprogramowania i dostarczać 15% tego, co reklamujesz”.
Co najbardziej lubisz w WebinarNinja?

The webinar setup and customization is easy. That's all.

Co Ci się nie podoba w WebinarNinja?

1. If a lead puts a space at the end of their email when registering, they get an error message/don't get registered. That's fairly fickle. Who knows how many leads are lost because of this little problem. 2. After they did an "update" the week of 01/18/2021.... - They gave NO WARNING that their platform would be unusable during this time. - I spent hundreds on ads, when I went live no one could access the webinar. - The email notifications could not be accessed or turned off - No access to registration embed forms - Customer service wouldn't respond for HOURS - I asked for a refund of the last month ($99), and to cancel my subscription. - The Customer Service Manager CJ left my requests on read, and refused to answer me. DO NOT USE THIS PLATFORM!

Jakie problemy rozwiązuje WebinarNinja i jakie przynosi Ci to korzyści?

I'm currently doing live webinars, and WebinarNinja is one of the few that seemed available, user friendly, and a decent monthly subscription fee

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Czerwiec 05, 2020
 Źródło
Ogólna ocena:
0.0
AG
Zweryfikowany recenzent
Założyciel
Share
„Nie reprezentuje swojego produktu. Nie przyznaje się zwrotu pieniędzy. Dane analityczne są niedokładne”.
Co najbardziej lubisz w WebinarNinja?

1 customer support agent tried his best to answer all questions.

Co Ci się nie podoba w WebinarNinja?

Their product simply doesn't work. The analytics do not work. The video upload doesn't work. The registration pages break. It doesn't integrate with Active Campaign easily at all. People who registered and people who attended your webinar are Wadyidered the same. On top of that, they automatically charge your card for an ANNUAL plan after your trial period ends and aren't able to issue refunds within the first 30 days. I tried everything I could to work with webinar ninja, but they simply suck...and they know they suck, and this is why they don't issue refunds.

Jakie problemy rozwiązuje WebinarNinja i jakie przynosi Ci to korzyści?

They are "looking into" fixing their analytics functions and "looking into" fixing their integration with active campaign.

Odwiedź witrynę