Zoho Rozmycie tła spotkania
Zoho Logo spotkania
Zoho Meeting
Uproszczenie bezproblemowych spotkań online
4.5
(1,015)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne, niezależne badania i zweryfikowane opinie użytkowników. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Zoho Recenzje spotkań i szczegóły produktu

Zoho Przegląd spotkania
Co to jest Zoho Spotkanie?

Zoho Meeting to internetowa platforma konferencyjna pod szyldem Zoho ekosystem, który oferuje kompleksowe funkcje do webinariów i spotkań online. Platforma jest całkowicie oparta na przeglądarce, co oznacza, że ​​użytkownicy nie muszą pobierać żadnej aplikacji, aby wziąć udział w spotkaniu lub seminarium internetowym. Uznany za jedno z najłatwiejszych w użyciu i niedrogich narzędzi do prowadzenia konferencji internetowych, Zoho Spotkania mogą być wykorzystywane do organizowania prezentacji sprzedażowych, premier produktów, demonstracji funkcji, a także spotkań online i seminariów internetowych.

O nas Zoho Korporacja
Rok założenia 2000
Wielkość spółki Ponad 10,001 pracowników
Centrala Ćennaj, Tamil Nadu
Media społecznościowe
Zoho Kategorie spotkań włączone Findstack
Zadawaj pytania dot Zoho Spotkanie
Co Zoho Spotkanie jest najlepsze dla?
Jak działa Zoho Spotkanie w porównaniu do wirtualnych wydarzeń BlueJeans?
Jakie są zalety i wady Zoho Spotkanie?
Zoho Spotkanie ze szczegółami produktu
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, Chromebook stacjonarny, Mac stacjonarny, Windows stacjonarny, Android mobilny, iPad mobilny, iPhone mobilny
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Trening Dokumenty
Języki Angielski
Zoho Spotkanie Zalety i Wady
Zalety
  • Oferuje dostęp przez przeglądarkę
  • Czasy bez odcięcia
  • Interaktywny kanał wideokonferencji
  • Kompleksowe rozwiązania pod jednym dachem
wady
  • Ograniczone zaawansowane dostosowania
  • Brak dźwięku HD i webcast na żądanie dla funkcji webinaru
  • Brak infolinii wsparcia technicznego
Zoho Funkcje spotkań
Analityka i raportowanie
Śledzenie uczestników
Automatyczne zaproszenia e-mailowe
Automatyczne przypomnienia o webinarach
Pokoje Breakout
Funkcjonalność czatu
Możliwość dostosowania marki
Konfigurowalne formularze rejestracyjne
Analiza zaangażowania
Zarządzanie zdarzeniami
Udostępnianie plików
Wideo i dźwięk HD
Podnoszenie ręki
Kontrola hosta
Integracja z CRM
Szablony stron docelowych
Narzędzia do generowania leadów
Odpytywanie na żywo
Mobile Access
Obsługa wielu języków
Webinaria na żądanie
Ankiety po webinarze
Zarządzanie pytaniami i odpowiedziami
Nagrywanie i odtwarzanie
Zarządzanie rejestracją
Udostępnianie ekranu
Integracja z Mediami Społecznymi
Ankiety i opinie
Wirtualne Tła
Narzędzia tablicy
Zoho Spotkania z mediami
Zoho Spotkanie 0
Zoho Spotkanie 1
Zoho Spotkanie 2
Zoho Spotkanie 3
Zoho Spotkanie 4
Zoho Spotkanie 5
Zoho Spotkanie 6
Zoho Zrzuty ekranu ze spotkań
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: czerwiec 25, 2024
Zoho Logo spotkania
1,015 Zoho Meeting Recenzje
4.5 na 5
Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 28, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Anandhana M
Anandhan M.
Product Manager
Share
„Dobra platforma komunikacyjna”
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

Zoho meeting is a decent platform to join work with our groups even give customer care through video and sound calls, it is really great for sharing reports and in any event, recording gatherings and calls to keep up with nearer contacts carefully without being confounded.

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

Once in a while it close meeting automatically without giving any advance notifications or holding up time span. Repeating gatherings don't begin sooner or later.

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

Sometimes it close meeting automatically without giving any warning and notifications

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 22, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Gene'a Allena C
Gene Allen C.
Starszy inżynier systemów sterowania
Share
"Bardzo łatwy w użyciu!"
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

This is a much improved version of anything that is used for corporate meeting via the web. So intuitive and easy to setup and use. I like that I can use this as frequently as I wish. It has so many features that integrate to our business.

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

Really nothing, I havent needed customer support yet but I am sure it si top notch as well

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

Quick decisions without using Microsoft teams, Skype, or anything else Microsoft

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 25, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Ayode C. awatar
Ajoda C.
Asystent wykonawczy
Share
„10/10”
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

Zoho meeting is an excellent tool for a starter business for both internal and external business communication Reliable customer support, meeting management, scheduling and hosting

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

Zoho application is easy to use and start meeting

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

I like the service because it's affordable on mobile devices and easy to download and install

Średni rynek (51-1000 szt.)
Grudnia 15, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SG
Samuela G.
Dyrektor zarządzający
Share
„B/gOAT (najlepszy ze wszystkich czasów)”
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

Simplicity is the best A trademark of Zoho meeting is pure great quality of audio and video which makes all virtual meeting clear and allows everyone to hear and see clearly what is being shared. It always gives communication maximum security and privacy. It is easy to use for both the host and the audience

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

It has meet all my expectations and i have not gotten any drawback since i started using it

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

The sound quality is nice just join it

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Grudnia 14, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SM
Serena M.
Przedstawiciel Handlowy
Share
„Prosta i niezawodna platforma spotkań online”
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

Use Zoho meeting regularly for management meeting and some Clients meeting also. It is easy to invite people via email/link and the software is easy to use without needing to study it. Sound quality is amazing and used for several hours without drop out, it allows screen sharing and recording

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

It does exactly what you expect of online meeting platform

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

Availability to download the recording Great for video conferencing

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 27, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
OP
Olga P.
Założyciel
Share
„Świetne rozwiązanie za stosunkowo niską cenę”
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

Option to send automatic reminders and follow-up emails

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

You can't customize the interface of the webinar, like adding the colors or titles to the main screen.

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

Cloud storage of the webinar and customized reminders and follow -up emails. Saving time!

Średni rynek (51-1000 szt.)
Listopada 13, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
BM
Briana M.
Programista internetowy z pełnym stosem
Share
„Święto Dziękczynienia za platformę świetnie nadaje się do komunikacji”
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

Easy to use, integration with others app, user-friendly, good support The price is also lower compared to the competitors Easy to share documents with the team Screen sharing File sharing Excellent Video and Audio quality Recording features

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

Some improvement need to be done on files uploading

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

We are able to work with our clients in remotely area's using the app

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 08, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
OS
Olivia S.
Założyciel
Share
„Bardzo wydajny i łatwy w użyciu.”
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

The upsides of using Zoho Meeting are I can call my whole entire team.

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

The downsides are nothing. It's perfect.

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

Calling

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Listopada 03, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AR
Aishwarya R.
Założyciel
Share
„Najlepszy i łatwy interfejs do prowadzenia webinarów”
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

They have all the features that i wanted to conduct a recorded + live webinar.

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

Nothing actually. I would definitely pay for all the features

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

I wanted to have a webinar where I need to first live a recorded video and then have a live q&A. They. had the feature and it was easy to use also.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 27, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Shantanu S
Shantanu S.
Szef techniczny Indie
Share
"Dobre doświadczenie"
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

Ease of use, ease of implementation, good support.

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

Nothing yet, will use more number of times and then revert.

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

Ease of communicating

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 26, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Shruthi K
Shruthi K.
stażysta
Share
„Moje oprogramowanie do stałych spotkań online będzie w przyszłości”
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

First and foremost, Zoho Meeting is very user friendly. It has all the necessary features needed to conduct an virtual classroom. The cost is also on the lower side when compared to competitor platforms. Special mention to their quickly responding customer support.

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

Honestly i dont find any Wady about Zoho meeting after using it for the last 3 weeks.

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

Easy integration, screen sharing and built-in whiteboard are some of the features in Zoho meeting which are far better that its competitors. I am sharing this experience after using all famous meeting softwares available online.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 21, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SO
Srebro O.
Założyciel
Share
"Łatwość użycia"
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

The ability to moderate meetings and also share documents easily with the team

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

There is absolutely nothing I dislike about Zoho Meeting

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

Zoho Meeting is practical and affords my team all the options we would need in a regular office setting The benefit for our team is makes our remote working possible.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Październik 20, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Noaha B
Noe B.
Gitarzysta
Share
"Zoho recenzja spotkania”
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

Excellent Video and Audio quality Easy to use Screen sharing and file sharing are amazing Recording features are nice Easy to schedule meeting and invite others

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

So far it has been awesome for file sharing

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

We use it for communication with our clients

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Październik 06, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
LD
L Iza D.
Założyciel
Share
„Niezawodna obsługa spotkań”
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

Zoho Meeting is a great tool, especially for small business owners. Zoho does a great job of keeping prices low while providing excellent, dependable services. While there are free meeting services, they have limits that I don't want to worry about. Zoho Meeting provides me with what I need at a very reasonable price.

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

So far I haven't come across anything that I dislike.

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

I depend on video conferencing in my practice. I purchased two other services before this one, and they both had ongoing issues. Zoho Meeting is dependable and allows me to meet with clients with no issues.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Września 15, 2023
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Kenyode M
Kenyode M.
Transformacja marketingu cyfrowego
Share
"ZOHO bardzo rzetelny. 4 lata teraz”
Co lubisz najbardziej Zoho Spotkanie?

An all in one business solution. The fact that it eliminates the use of multiple softwares is super convenient

Czego nie lubisz Zoho Spotkanie?

I am Still searching for what I dislike with using the app

Jakie są problemy Zoho Rozwiązywanie spotkań i jakie korzyści z tego wynikają dla Ciebie?

We are able to work remotely using the app.

Posty powiązane z Zoho Spotkanie
Odwiedź witrynę