Rozmycie tła ZoomInfo
Logo ZoomInfo
ZoomInfo
4.4
(7,837)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne i kompleksowe porównania, które pomogą Ci znaleźć najlepsze oprogramowanie. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Recenzje ZoomInfo i szczegóły produktu

Przegląd ZoomInfo
Co to jest ZoomInfo?

ZoomInfo dostarcza dokładne dane, spostrzeżenia i technologię w czasie rzeczywistym ponad 35,000 XNUMX firm na całym świecie. Firmy wykorzystują nasze dane i platformę do zwiększania wydajności, łączenia zespołów sprzedaży i marketingu oraz stosowania stosów technologii Wadyolidate. Jesteśmy uznanym liderem w dziedzinie prywatności danych, posiadającym wiodącą w branży zgodność z RODO i CCPA oraz liczne certyfikaty bezpieczeństwa danych i prywatności. Więcej informacji o tym, jak ZoomInfo pomaga klientom zdobywać wiedzę, angażować klientów i szybciej wygrywać, można znaleźć na stronie: www.zoominfo.com

O nas ZoomInfo Technologies Inc.
Rok założenia 2000
Wielkość spółki Pracownicy 1001-5000
Centrala Vancouver, Waszyngton, Stany Zjednoczone
Media społecznościowe
Zarządzany przez:
KM
Khalida Mohameda
Projektowanie stron internetowych UX/UI
Kategorie ZoomInfo włączone Findstack
Zadawaj pytania na temat ZoomInfo
Do czego najlepiej nadaje się ZoomInfo?
Jak ZoomInfo wypada w porównaniu z Apollo.io?
Jakie są zalety i wady ZoomInfo?
Szczegóły produktu ZoomInfo
Nasze możliwości
AI
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, komputer stacjonarny z systemem Windows, mobilny system Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Szkolenia Dokumenty
Języki Angielski
Nagrody ZoomInfo
Findstack Odznaka ogólna 2024
Funkcje ZoomInfo
Testowanie A / B
Analityka i raportowanie
Planowanie spotkań
Automatyczne wybieranie
Integracja CRM
Integracja kalendarza
nagrywanie rozmów
Zarządzanie kontaktami
Konfigurowalne szablony
Konfigurowalne przepływy pracy
Import / Eksport danych
Zarządzanie dokumentami
Email Templates
Śledzenie wiadomości e-mail
Przypomnienia uzupełniające
ołów zarządzania
Punktacja ołowiu
Czat na żywo
Mobile Access
Komunikacja wielokanałowa
Wskaźniki wydajności
Zarządzanie rurociągami
Uprawnienia oparte na rolach
Rytm sprzedaży
Coaching sprzedaży
Prognozy sprzedaży
Integracja z Mediami Społecznymi
Automatyzacja zadań
Współpraca zespołu
Materiały ZoomInfo
ZoomInfo 0
ZoomInfo 1
ZoomInfo 2
ZoomInfo 3
Zrzuty ekranu ZoomInfo
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: lipiec 23, 2024
Logo ZoomInfo
7,837 ZoomInfo Recenzje
4.4 na 5
Średni rynek (51-1000 szt.)
Sierpnia 31, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
BL
Brian L.
S
Share
„Świetne do informacji kontaktowych”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

It's great for finding business emails/cell phones/ direct lines for Zaletypects.

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

Every once in a while it is inaccurate, but 95% of the time it is spot on.

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Finding Zaletypect's contact information

Średni rynek (51-1000 szt.)
Sierpnia 25, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
GA
Gabriela A.
Senior Account Executive
Share
„Uwielbiam to narzędzie!”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

Dashboard and the filter on the advance search option to filter down to my geographic area.

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

Sometimes I do not find all the companies I search

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

I use ZoomInfo for Zaletypecting and getting specific data to bring to the table to the potential customer.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Sierpnia 24, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
FH
Farhan H.
Współpracownik ds. Rozwoju biznesu
Share
„Świetna baza danych B2B”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

Zoominfo is easy to navigate and provides contact and business information.

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

Zoominfo has less clutter in the updates section, and the database can be updated more often.

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

I've realized that Zoominfo allows me to keep up with current news and market trends and categorize and search criteria.

Średni rynek (51-1000 szt.)
Sierpnia 21, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
HG
Harolda G.
Menedżer
Share
„Narzędzie, które dostarcza odpowiednich danych do Korzyścispecting!”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

ZoomInfo integrates well with Salesforce.

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

Does not integrate with Linkedin Sales Navigator

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Accurately finds the email and correct phone numbers of my Zaletypects.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Sierpnia 19, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MF
Michael F.
Rozwój sprzedaży
Share
„Absolutnie zakochany w ZoomInfo”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

It's a User-friendly and multifaceted platform

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

I can't really say that there is much that I dislike about the platform.

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Mainly, the sales and contextual intelligence that's gained by using the platform is solving a BizDev problem. It's really been a big help.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Sierpnia 18, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
GP
Gio P.
Menadżer konta
Share
„Zoominfo – dla Zoomu”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

I can get numbers, positions, descriptions, contacts, leads, addresses of my clients. Love it.

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

I like it. I can't think of anything to dislike Zoominfo

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Contact Infos. I can get numbers, positions, descriptions, contacts, leads, addresses of my clients.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Sierpnia 18, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Adiny K
Adina K.
Właściciel firmy
Share
„Najlepsze do wyszukiwania kontaktów”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

Ease of use for finding information around contacts

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

Not east to integrate into SalesForce or other CRM enviroments

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Pulling contacts related to my field. Has good contact information

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Sierpnia 18, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Jonathana Y
Jonathan Y.
Jestem doradcą ds. rozwiązań
Share
„Świetna platforma! Nie walcz z zaletami”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

I love Zoominfo because it is so versatile. You can use it simplistically and you can do a deep dive to really understand the power of this tool that has. It can be your hammer or you swiss army knife. Just depends on your need!

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

Honestly, I cannot think of much at the moment. But I will definitely provide this feedback when I have it as I love Zoominfo as a company.

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Who to reach out to, where they are located, what their responsibilities are, why they would be interested. All the things I need for qualifying leads!

Średni rynek (51-1000 szt.)
Sierpnia 17, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SL
Sheri L.
Menedżer ds. analiz i spostrzeżeń
Share
„NAJLEPSZE NARZĘDZIE BEZ WZGLĘDU NA CENĘ”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

It affects my entire marketing funnel. I have a sure fire way now of automating my organization's Zaletypecting and we are closing multi million dollar deals as a result :)

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

Just would like to control lead source at the user level not the account.

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

SO MANY I DIDNT EVEN REALIZE, due to the Hubspot integration, the possibilities are endless.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Sierpnia 12, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
ME
Moe E.
Bdr
Share
„Świetne narzędzie do sprawdzania zalet”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

I really appreciate the new capability to add more than one person on LinkedIn from ZoomInfo directly into our CRM

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

Sometimes the contacts and the contact info is outdated

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Finding the right people to reach out to. Zoominfo helps streamline the process of uploading contacts

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Sierpnia 11, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
SR
Sheenalou R.
Account Executive
Share
„Narzędzie badawcze umożliwiające przejście do”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

It gives updated information in just one click

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

Everything is working well based on my needs

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Lead Generation and Accuracy

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Sierpnia 10, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
LG
Lokesh Kumar G.
Dyrektor ds. sprzedaży
Share
„Przyspiesz sprzedaż dzięki Zoominfo Engage”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

Most integrated sales engagement platform that I've used. It is easy to use, manage documents, attachments and also to track those attachments. Works wonderfully with salesforce and outlook. Activity iWady on the main page show people's engagement with your emails, providing you a snapshot view of your leads. Voice messages can be pre-recorded. Word Docs, PDFs and URLs can be easily added to the templates.

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

Editing a template can be a little tricky sometimes. Recipient activity leads to notification floods sometimes. Sometimes the email setting for a plan doesn't work as expected. Ui needs some improvements.

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Tracking and channelizing the Sales Engagement and 360-degree visibility on the efforts that I make for sales. E-mail campaigns. Call tracking and pre-recorded Voice mails.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Sierpnia 09, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
AJ
Aarona J.
Regionalny dyrektor ds. Sprzedaży
Share
„Uważam, że te informacje są bardzo wiarygodne i pomogły mi znaleźć informacje kontaktowe”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

The accuracy of the data is excellent. It appears to be updated often

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

I have noticed some of the contacts that I have been trying to locate were not in Zoominfo

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Key stakeholder contact information. It has helped tremendously with my Zaletypecting and customer outreach

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Sierpnia 09, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
PW
Patrick W.
Marketing Manager
Share
„Mam świetne doświadczenia z używaniem ZoomInfo”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

I like the ease in creating and enhancing list data

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

Sometimes a tad overwhelming of all the possible features

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

Cleaner and more precise data contact info. Able to update out account data with ease

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Sierpnia 07, 2021
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Joshuy B
Jozue B.
Wiceprezes obszaru
Share
„Najlepsza platforma danych B2B na rynku”
Co najbardziej lubisz w ZoomInfo?

The accuracy and depth of the data are superb. I reviewed competitors to ZoomInfo and the ZoomInfo platform stands head and shoulders above their competition based on the amount of data available.

Co Ci się nie podoba w ZoomInfo?

ZoomInfo's platform can be a bit glitchy. At least twice a day, I find myself needing to refresh or log out of my account due to ZoomInfo pages freezing up.

Jakie problemy rozwiązuje ZoomInfo i jakie przynosi Ci to korzyści?

I'm getting in touch with decision-makers that I likely would not have reached had it not been for ZoomInfo. This has directly impacted my book of business positively.

Odwiedź witrynę