Oferta SendPulse: $5000 kredytów rocznie dla startupów
Rozmycie tła SendPulse
Wyślij logo Pulse
SendPulse
4.6
(478)
Dostępne 2 oferty  | Wykorzystane przez 28 nabywców oprogramowania
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne, niezależne badania i zweryfikowane opinie użytkowników. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Wyślij recenzje i szczegóły produktu Pulse

Przegląd SendPulse
Co to jest SendPulse?

Sendpulse jest najbardziej znany z tego, że jest platformą do marketingu e-mailowego, która została bezproblemowo zbudowana dla e-maili, SMS-ów, chatbotów komunikatorów i popularnych aplikacji do przesyłania wiadomości, takich jak Telegram i Whatsapp. Wygoda posiadania tego wszystkiego oznacza, że ​​łatwiej jest dotrzeć do Twojej firmy za pośrednictwem różnych kanałów, a markom znacznie łatwiej jest śledzić komunikację na różnych platformach. Dzięki Sendpulse firmy mogą tworzyć adaptacyjne wiadomości e-mail, ustawiać wiadomości e-mail uruchamiające i otrzymywać wiadomości na różnych etapach ścieżki sprzedaży, kontaktować się z potencjalnymi klientami i klientami, wysyłać powiadomienia push, uruchamiać kampanie SMS i wysyłać do 12000 messages za darmo przez serwer SMTP.

O nas SendPulse
Rok założenia 2015
Wielkość spółki Pracownicy 51-200
Centrala Wilmington, Delaware, Stany Zjednoczone
Media społecznościowe
Włącz kategorie SendPulse Findstack
Zadawaj pytania dotyczące SendPulse
Do czego najlepiej nadaje się SendPulse?
Jak SendPulse wypada w porównaniu z Mailmodo?
Jakie są zalety i wady SendPulse?
Wyślij szczegóły produktu
Nasze możliwości
AI
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, mobilny Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Trening Dokumenty
Języki Angielski
SendPulse Zalety i Wady
Zalety
  • Bezproblemowo zbudowany dla e-maili, SMS-ów, chatbotów komunikatorów, Telegramu i Whatsapp
  • Możliwość konfigurowania przepływów wyzwalaczy za pomocą wiadomości e-mail
  • Obsługuje powiadomienia web-push i e-maile wyzwalane zdarzeniami
wady
  • Bezproblemowo zbudowany dla e-maili, SMS-ów, chatbotów komunikatorów, Telegramu i Whatsapp
  • Możliwość konfigurowania przepływów wyzwalaczy za pomocą wiadomości e-mail
  • Obsługuje powiadomienia web-push i e-maile wyzwalane zdarzeniami
WyślijPulse Cennik
Ekskluzywne oszczędności na SendPulse poprzez Findstack Promocje
$5000 kredytów rocznie dla startupów
Odbierz tę ofertę
Nie jest wymagany kod kuponu
Zobacz wszystkie 4 Wyślij plany Cennik Pulse
Funkcje SendPulse
Testowanie A / B
Dostęp API
Analityka/Raportowanie
Odpowiedzi automatyczne
Zarządzanie odskokami
Planowanie kampanii
Import/eksport listy kontaktów
Pola niestandardowe
Konfigurowalne szablony
Narzędzia dostarczalności
Przeciągnij i upuść edytor
Kampanie kroplowe
Treść dynamiczna
Zarządzanie kampaniami e-mailowymi
Śledzenie wiadomości e-mail
E-mail wyzwalany zdarzeniem
Śledzenie geolokalizacji
Integracja z CRM
Strony docelowe/formularze internetowe
E-maile zoptymalizowane pod kątem urządzeń mobilnych
Marketing wielokanałowy
Personalizacja
Analityka w czasie rzeczywistym
Segmentacja
Integracja z Mediami Społecznymi
Testowanie spamu
Zarządzanie abonentami
Zarządzanie ankietami/ankietami
Zarządzanie szablonami
Zarządzanie anulowaniem subskrypcji
Wyślij multimedia Pulse
WyślijPuls 0
WyślijPuls 1
WyślijPuls 2
WyślijPuls 3
Wyślij zrzuty ekranu Pulse
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: czerwiec 25, 2024
Wyślij logo Pulse
478 SendPulse Recenzje
4.6 na 5
Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 03, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Rafaela C
Rafał C.
Inżynier kontroli procesów
Share
„Dobra obsługa i niska cena.”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

A very good partner. Easy to use. Good support. Easy documentation.

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

The payment process is not good. The advertisement about the Whatsapp connection is unclear. When you select it, it shows that you need to purchase a plan to start using it.

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

I need to automatize the flow and turn my service in an automated way.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 02, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
RP
Reung P.
Założyciel
Share
„To jest bardziej funkcjonalne”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

Chatbot and email programs it have more function

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

it is some lession , they don't update as new funtion

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

Email Marketing , it is have working so fast and save time to design , we can recieved about delivery email , our sale increase 20 %

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 01, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Andy'ego N
Andy N.
CEO i założyciel
Share
„Świetna aplikacja i łatwa w użyciu”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

Easy to use application. There are many utilities to help solve tasks quickly. Since I used SendPulse, I have saved a lot of personnel costs. Chatbots can do more than expected. I can use 3rd parties to integrate into CRM or work management applications

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

The user interface is a bit ugly. Loading speed is a bit slow and needs to be improved. Sendpulse's CRM still lacks many features and needs more improvements.

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

It helps me save on personnel costs, and helps us respond to messages and get customer information 24/7

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 31, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
FC
Fernando C.
Założyciel
Share
„Najlepszy wybór dla naszego nowego chatbota dla WhatsApp”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

SendPulse, was our business choice to build our corporate chat bot, due to its flexibility and good pricing. We hope it to become of our daily business in relating and solving issues efficiently for our community and users.

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

Learning curve took a longer than expected.

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

Send Pulse is taking care of the many questions users have about notary services in Notary 68 in Bogotá, Colombia. It has streamlined and made responses more effective and timely.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 27, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
JC
Justin C.
Założyciel
Share
„Świetne oprogramowanie do chatbota”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

It's so easy to use and I dont' have to learn how to use the freaking Microsoft Bot Framework or Python!

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

It doesn't support receiving files/images from users as input, nor any robust server-side computation ability.

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

It's allowing me to reach my users easily through the medium in which they're most accustomed to interact with (Telegram).

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 24, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
PC
Zwierzę C.
Założyciel
Share
„najlepsza strona internetowa, jaką zrobiłem dla mojej firmy”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

whatsapp chatbot best website i took for my company

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

nothinkbest website i took for my company

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

every thing good

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 24, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
DH
Dziekan H.
Założyciel
Share
„Wszystkie wodotryski i bajery bez dużych wydatków”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

great live chat personnel and easy customer interface. All the features you could want and easy to integrate signup form in to website.

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

i have nothing bad to say about sendpulse

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

wanted to get an email marketing system in place and sendpulse has the most features for the least amount of money...

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 23, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
OF
Omer F.
Założyciel
Share
„Zasięg naszych kampanii SMS był niesamowity”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

We have used several gateways in the past for sms marketing for our clients. However all these services had problems with deliveries or bad services. Sometimes the numbers used were fishy on involved in scams and all of them had very high prices for European countries. Send pulse is much easier to use and the reporting is very simple and straight forward.

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

Initially our campaigns were blocked because of gdpr compliance which was inconvenient for us but as soon as we proved our right, we were given full access to their tools. And now it feels like a swiss army knife with several tools under one place.

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

Sms rates are much cheaper for almost all countries. The delivery rates are also much better and phone numbers used for sms are new and not involved in fraudlent activities.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 23, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
VK
Władimir K.
Założyciel
Share
„Łatwy w użyciu, świetny dla małych firm”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

Like i said a very helpfull and usefull platform, using it atm mainly for chatbots and it made my life easier :)

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

at this moment i have nothing to give for the dislike section :)

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

I have an ecomerce shop, and chatbots help me to lower the time i need to invest in customer support.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 20, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
HH
Henryka H.
Założyciel
Share
„Najlepsza platforma automatyzacji”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

Sendpulse is easy to use and easy to implement, I have managed to learn its use in just 30 days and I have already implemented 3 chatbots. Their technical support is excellent, 24 hours a day when you have any questions they can help you. The frequency of use of sendpulse is almost every day since I am working on several projects. Among the features that sendpulse has are email marketing, chatsbot, sending push notifications. Its easy integration with other platforms makes it interoperable.

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

The app android is running slow, but They are working to improve that.

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

SendPulse has helped me integrate a chatbot for pharmaceutical companies, helping customers to Wadyult the price of medicines through a chatbot, also to place orders through WhatsApp and social networks, it helps me with digital marketing, the funnel sales and acquisition of potential clients

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 17, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
TW
Terrence W.
Założyciel
Share
„Świetna usługa e-mail”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

I love their intuitive tools and features.

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

Well I really like the login procedure. The product works so well, but I guess sometimes I wish I culd send a text when I email and it doesn't have tat functionality.

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

It is my email service.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 16, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
HK
Harry K.
Założyciel
Share
„Nie spodziewałem się, że będzie TAK dobrze”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

Intuitive interface, easy to use, features rich

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

It's a bit slow. There's no way to create a new contact in the CRM automatically when someone starts a chat.

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

Being able to automate helpdesk

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 16, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Marii B
Marii B.
Bdo
Share
„Wypróbowałem już 7 usług, aby zbudować bota Telegramu”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

User-friendly interface, a lot of functions, good price

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

I will offer you more spread functionality from the point of view of a Telegram bot. But even for now, that's enough.

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

I do a non-commercial project for Ukrainians in Bali. Thank you so much for all the necessary instruments; all I needed was here.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 16, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
HM
Hafizah M.
Założyciel
Share
„Cieszę się, że mogę poznać sendpulse”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

I like that all the features are what I want, and I find it easy to access and contact support At first I just wanted to try it, but I have decided that I will always use it for my business I hope this service continues and develops

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

Sometimes there are things that are difficult to use, that's normal but the support really helped me

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

At first the chatbot didn't work, but that turned out to be because I hadn't set the template

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 15, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
OK
Oleg K.
Założyciel
Share
„Recenzja Olega”
Co najbardziej lubisz w SendPulse?

It is helping me to communicate with clients and customers in a second project

Co Ci się nie podoba w SendPulse?

Need to log in often. I would prefer remember me option

Jakie problemy rozwiązuje SendPulse i jakie przynosi Ci to korzyści?

It is helping us to stay in touch woth clients and customers

Odwiedź witrynę