Rozmycie tła Trello
Logo Trello
Trello
4.4
(13,431)
Czemu Findstack jest wolny?
Findstack jest bezpłatna dla użytkowników, ponieważ dostawcy płacą nam, gdy otrzymują ruch w sieci i możliwości sprzedaży. Findstack katalogi zawierają listę wszystkich dostawców — nie tylko tych, którzy nam płacą, dzięki czemu możesz podjąć najlepszą możliwą decyzję o zakupie.
Findstack oferuje obiektywne, niezależne badania i zweryfikowane opinie użytkowników. Możemy otrzymać opłatę za polecenie, gdy odwiedzisz dostawcę za pośrednictwem naszych linków. ZOBACZ WIĘCEJ

Recenzje Trello i szczegóły produktu

Przegląd Trello
Co to jest Trello?

Jako jedna z pionierskich internetowych platform zarządzania projektami Kanban, ponad 2 miliony zespołów korzysta z Trello na całym świecie od czasu jego wprowadzenia na rynek w 2011 roku. Trello jest najlepiej znane ze swojego prostego interfejsu wizualnego z kartami, które można przenosić w różnych kolumnach. Każda karta zawiera wszystkie informacje potrzebne zespołom i cesjonariuszom do efektywnej realizacji projektów i zadań. Przez lata Trello wprowadzało solidne ulepszenia do swoich systemów, w tym zastrzeżoną, wbudowaną i bezkodową funkcję automatyzacji o nazwie Butler. Istnieją również dodatki zwane ulepszeniami, które umożliwiają zespołom łączenie najczęściej używanych narzędzi zwiększających produktywność i narzędzia biznesowe z wtyczkami Trello.

O nas Atlassian
Rok założenia 2002
Wielkość spółki Pracownicy 5001-10,000
Centrala Sydney, NSW
Media społecznościowe
Zarządzany przez:
AG
Axela Grubby
Założyciel
Kategorie Trello włączone Findstack
Zadawaj pytania na temat Trello
Do czego najlepiej nadaje się Trello?
Jak Trello wypada w porównaniu z Asaną?
Jakie są zalety i wady Trello?
Szczegóły produktu Trello
Nasze możliwości
API
Segment
Mały biznes
Średni rynek
Enterprise
Rozlokowanie Chmura / SaaS / Internet, mobilny Android, mobilny iPad, mobilny iPhone
Wsparcie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu (przedstawiciel na żywo), czat, e-mail/pomoc techniczna, często zadawane pytania/forum, baza wiedzy, pomoc telefoniczna
Trening Dokumenty
Języki Angielski
Trello Zalety i Wady
Zalety
  • Osie czasu i wskaźniki produktywności w jednym miejscu
  • Wygodne tablice oparte na Kanban dla łatwości użytkowania
  • Funkcje automatyzacji bez kodu
  • Wiele integracji z wiodącymi narzędziami
  • Wygodne pakiety cenowe dla wszystkich firm
wady
  • Brak śledzenia zapasów i budżetu
  • Brak funkcji fakturowania
  • Nie nadaje się do bardziej złożonego planowania zadań, które obejmuje wiele segmentów i ruchomych części
  • Brak funkcji wykresu Gantta
  • Może być zbyt prosty do śledzenia złożonych zadań dla zespołów korporacyjnych
Funkcje Trello
Wsparcie metodologii zwinnych
Zarządzanie budżetem
Integracja kalendarza
Portal klienta
Narzędzia współpracy
Konfigurowalne pulpity nawigacyjne
Śledzenie zależności
Zarządzanie dokumentami
Udostępnianie plików
Wykresy Gantta
Integracja z aplikacjami innych firm
Śledzenie problemów
Tablice Kanban
Śledzenie kamieni milowych
Mobile Access
Powiadomienia i alerty
Zarządzanie portfelem
Śledzenie postępów
Planowanie
Szablony projektów
Aktualizacje w czasie rzeczywistym
Raportowanie i analityka
Zarządzanie zasobami
Zarządzanie ryzykiem
Kontrola dostępu oparta na rolach
Zarządzanie sprintami
Zarządzanie zadaniami
Komunikacja zespołowa
Śledzenie czasu
Automatyzacja pracy
Media Trello
Trello 0
Trello 1
Trello 2
Trello 3
Zrzuty ekranu Trello
Odpowiedzialność
Nasze badania pochodzą z różnych wiarygodnych źródeł i mają na celu zapewnienie ogólnych porad. Nie gwarantujemy, że nasze sugestie będą najlepsze w każdym przypadku użycia, więc Wadyider odpowiada na Twoje unikalne potrzeby przy wyborze produktów i usług. Zachęcamy do dzielenia się swoimi informacja zwrotna.
Ostatnia aktualizacja: czerwiec 25, 2024
Logo Trello
13,431 Trello Recenzje
4.4 na 5
Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 20, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Rafaela P
Rafał P.
Analista De Marketing E Assessor De Imprensa Sênior
Share
„Dobry sposób na zorganizowanie zespołu”
Co najbardziej lubisz w Trello?

The simple way that all works. The KanBan cards like the way you can put files in cards and time control.

Czego nie lubisz w Trello?

There's nothing to dislike in Trello. They deliver what you need.

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

Trello is a tool that helped organize the processes and tasks of my entire team. In it, we could look at all the processes, tasks and projects of all groups across the different boards in general.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 16, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Finlaya F
Finlay F.
Senior Account Manager
Share
„łatwa, zaradna witryna internetowa”
Co najbardziej lubisz w Trello?

makes my life so easy with features and helps me keep track of my ongoing projects

Czego nie lubisz w Trello?

nothing to say about bad things except the making it clutterfree

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

helps me to manage my time and projects

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 15, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Jeffreya B
Jeffrey B.
Artysta/grafik zajmujący się śledzeniem i grafiką wektorową
Share
„Łatwe i skuteczne”
Co najbardziej lubisz w Trello?

What I like best about this Trello is its simplicity and effectiveness in organizing tasks. And the most helpful aspect it has user-friendly interface, and the upsides include streamlined task management and easy collaboration.

Czego nie lubisz w Trello?

Maybe I find Trello a bit too basic, but everything so far is quite good and like the interface.

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

Trello keeps things organized and it helps me stay on top of tasks, making teamwork easy. For business, something like a lifesaver for managing projects smoothly and keeping everyone in sync.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 15, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Kim A
Kim A.
Właściciel
Share
„Wielki organizator wizualny”
Co najbardziej lubisz w Trello?

I have team members who love the visual aspect of Trello to guide and monitor projects. So easy to set up and start off in. The customer support you receive is excellent.

Czego nie lubisz w Trello?

It's list view is cumbersome and I miss having AI integrated.

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

Tracking the steps on projects and being able to assign to staff members.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 12, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
BT
Benedykt T.
Założyciel
Share
„Dobre narzędzie do dzielonych zadań”
Co najbardziej lubisz w Trello?

Easy to use, great for cooperations with agency etc.

Czego nie lubisz w Trello?

sometime confusing bc of to many columns

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

Everyone knows which taks are on ist todo

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 10, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
IT
Igor T.
Założyciel
Share
„Doskonałe oprogramowanie do zarządzania projektami dla początkujących”
Co najbardziej lubisz w Trello?

Trello is one of the first Project Management Softwares that I had the chance to use. I easily setup my account with my Google Profile, andstarted using the program. I was able to personalize the views, and with some easy training, I became an expert on the program. Once you see the Board, the Lists and the Cards as layers, you can utilize all the functionality within those layers. I know that if you are able to use a Drive and a Task Software, that you will be able to use Trello for your project management. It's easy to share files and information with people, and it has tons of integrations that take Trello functionality to a new level. I recommend this to any Realtors, Mortgage Agents and other Commission Based Sales Professionals. After a few weeks of using the program, I began to use the program on a daily basis because of its functionality.

Czego nie lubisz w Trello?

Because Trello is a computer program, there is a learning curve for new users. If you are not familiar with other online programs, than maybe you will have difficulty seeing the layers of the boards, the cards and the lists.

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

It helps me organize my tasks, prioritise the tasks that I have organized, and help me feel accomplished when I complete the tasks.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 07, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
OA
Olumid A.
Założyciel
Share
„Trello pomaga mi śledzić zadania moich pracowników”
Co najbardziej lubisz w Trello?

The user experience, the check list option and date, the activity comment section where you can add a weblink and rename it.

Czego nie lubisz w Trello?

I dont really have anything to dislike about trello

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

Trello helps me to monitor the task assigned to my staff members and gives room for collaboration between teams.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 05, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
MM
Mdesign M.
Właściciel Firmy
Share
„Przegląd doskonałości zarządzania zadaniami Trello”
Co najbardziej lubisz w Trello?

Trello's user-friendly design makes it easy for both individuals and teams to adapt quickly. The drag-and-drop functionality and visual boards streamline task management.

Czego nie lubisz w Trello?

Trello's basic functionality does not include native support for task dependencies. Users looking for intricate project management with strong task interdependencies might find this lacking in the core features.

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

Trello efficiently organizes tasks with visual boards. Real-time collaboration and customization options streamline communication and adaptability. Mobile accessibility ensures productivity on the go

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 03, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
NA
Nelson Jr.A.
Rzecznik ds. obsługi klienta
Share
„Świetne narzędzie do zarządzania projektami”
Co najbardziej lubisz w Trello?

What I like and most helpful about Trello is that I can organized my project in as simple as I can. Even though I'm using a free version but it seems it satisfy to my needs especially when I need to do something organized and collaborate with different people. It's features of the user interface seems beautiful and I couldn't imagine that it's free tool. By using Trello, it helps me more productive and organized and detail-oriented.

Czego nie lubisz w Trello?

What I found least helpful about Trello is that the limited features only since I'm only using free version.

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

Trello helped me in a way through organizing my tasks. It can also easy for me to present the project in a concise manner, it's interface is a great color and it categorize in as simply as easy to navigate.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Luty 01, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Avatar Angeli DO
Angela TAK
Wirtualny asystent
Share
„Najlepsza aplikacja do współpracy do planowania mediów społecznościowych”
Co najbardziej lubisz w Trello?

I can organize post ideas by pillars, weeks, or any method my client prefers. It's easy to collaborate and share a workspace for multiple users.

Czego nie lubisz w Trello?

The only downside is that I can't link it to social media sites to post directly from the app.

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

Trello solves having to email back and forth about social media content ideas. This save me and my client a lot of time!

Średni rynek (51-1000 szt.)
Jan 25, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
KN
Kartik N.
Założyciel
Share
„Dobry nośnik przestrzeni roboczej dla Twojej organizacji”
Co najbardziej lubisz w Trello?

Calender, to-do's , table of work everything in one place. Boards can be created for every project and shared across teams and selected team members.

Czego nie lubisz w Trello?

Premium membership is a bit pricy but given the features wont complain.

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

We have our kanban boards too presented on trello. So right from a junior employee to ceo knows about the progress of our projects frok one particular place.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 16, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Shreyi M
Shreya M.
Dyrektor ds. doświadczeń produktów i pacjentów
Share
„Proste i przejrzyste narzędzie do zarządzania zadaniami. Uwielbiam to!”
Co najbardziej lubisz w Trello?

No learning required even by new users. It's a no bs tool which works amazing on computers as a web app and also on phone

Czego nie lubisz w Trello?

Not to dislike, but I know trello has limitations when it comes to using it for complex project management, let's say when I require it for dependent tasks mapping or GANTT etc.

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

A simple place to keep my upcoming and ongoing tasks organized.

Przedsiębiorstwo (> 1000 pracowników)
Jan 14, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Patricii A
Patrycja A.
Starszy specjalista ds. kont multimedialnych
Share
„Zdolność Trello do włączania pulpitów nawigacyjnych jest niesamowita”
Co najbardziej lubisz w Trello?

When it comes to finding, there are many filters using categories and categories that can be used to support in speeding your discovery on your dashboard. Trello offers high flexibility when it comes to customizing the display to suit the needs of the group. A variety of shades, shapes, iWady, labels and organization methods are available. Trello makes it very easy to keep track of the activity everyone is doing, has done, and has yet to do. The totality for everyone is clearly displayed in one area. The first use of Trello was free, its user interface was very clear and new members were easily added, everything it does is as advertised. Creating and assigning categories to different individuals is simple and obvious. The customization abilities make it possible for you to conceive your game plan the way you would want it for your own.

Czego nie lubisz w Trello?

If you wish to carry out documents precisely on your desk for different duties, Trello won't be the best choice for you, on the grounds that you'll be Wadytrained to more concise descriptions. Trello doesn't have native support for calendars, but other apps do. It's not that tree-like work tables have negative features, however, Trello is limited to them, unlike others that offer different approaches that are possible to use.

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

We use Trello to plan and track quarterly group goals and projects. We use it in order to separate goals by groups and then by personal issues. It makes it easier to organize and visualize things and also to track them. It is not used throughout the institution, but only in departments, where it is more optimal. Trello is very beneficial for groups that have collective work and do not worry about integration with the calendar. If Kanban boards work for you, use Trello. If more than that is needed, or you want a combination with the calendar, it may be more beneficial to find other ways. If you prefer simple, short job and project narratives, Trello is for you. If a lengthy and particular narrative is necessary, you need to place it elsewhere.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 11, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
GV
Jerzy V.
Założyciel
Share
„Uwielbiam Trello za współpracę”
Co najbardziej lubisz w Trello?

I like how easy it is to use and how the boards look like. Also super easy to set up.

Czego nie lubisz w Trello?

I love using trello and don't have anything that. I dislike

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

It provides my team with seamless handover abilities for changing shifts.

Mała firma (50 lub mniej pracowników)
Jan 11, 2024
 Źródło
Ogólna ocena:
5.0
Awatar Ahmeda Z
Ahmed Z.
Założyciel
Share
„Najlepsze narzędzie do zarządzania projektami”
Co najbardziej lubisz w Trello?

I absolutely love trello, it is so easy to use and implement in your day to day operations. I personally use it to manage clients, vision board and content. I really can't imagine my life without it.

Czego nie lubisz w Trello?

To be honest there are no real downsides of trello. The UI is great and it has exactly what I need. It isn't complicated like clickup and I recommend it.

Jakie problemy rozwiązuje Trello i jakie przynosi to korzyści?

It is allowing me to have a clear view on what I need to do. It helps me with projects that I am currently working on which is a big plus side.

Odwiedź witrynę